18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108'inci Yıl Döneminde Şehitler Anıldı!

Çamoluk'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108'inci Yıl Döneminde Şehitler Anıldı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Çamoluk  ilçesinde de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programa Kaymakam Furkan Berber, beraberinde Kurum Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar Sehit aile yakınları ve halk katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı, Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye çelenklerinin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Çelenk sunma töreninden sonra şehitlik ziyareti gerçekleştirilerek İlçe Müftülüğü personelleri burada şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup Müftü Mahmut Ateş dua ederek Şehitlik ziyareti programı burada son buldu.

Daha sonra Çamoluk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Konferans salonunda, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, oratoryo ve video gösterilerinin ardından Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek program sona erdi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET!

Düzenlenen programların ardından Kaymakam Furkan Berber, beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bulunan Şehit ailelerimizi ve Gazilerimizi ziyaret etti. Şehit ve Gazi aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 01:30

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205