Akyapı Derneği Bilgisayar Sınıfı Kurdu!

Akyapı köyü Derneği, İlçe Kaymakamlığı nezdinde, İlçemiz Okullarından Gazi İlk Öğretim Okulunda Bilgisayar Sınıfı kurarak öğrencilerin yüreklerine dokundu.

Akyapı Derneği Bilgisayar Sınıfı Kurdu!

Sınıf ögrencilerini kapsayacak miktarda oluşturulan bilgisayar dersliği, tam teşekküllü, ve yeni nesil bilgisayarlardan oluşuyor. Okulun bütün öğrenim gören şubeleri bilgisayarlardan yararlanabilecek. Bu sayede öğrenciler bilgilere daha kısa sürede ulaşabilecek.

Dernekler artık, zaman öldürme, ve sohbet mekanı algısından çıktığı ve gerçek anlamda yardımlaşma ve dayanışma gücünü gözler önüne sermektedir.

ÖĞRENCİLER ÇİFTE BAYRAM YAŞADI!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına denk gelen Bilgisayar dersliği Gazi Okul'lu öğrenciler tarafından açılış sevinçle karşılandı.

Bilgisayar sınıfı açılışını Kaymakam Furkan Berber, Kurum Amirleri, Akyapı Köyü Dernek Başkanı, Fatih Başkan adına  Yönetim Kurulu, Akyapı Köyü Muhtarı Ali Akaryıldız, Gazi İlk Öğretim Okulu öğretmenleri katılarak kurdele kesimiyle, sınıf açılışı dualarla yapıldı.

Yaşadığımız yüzyılın en büyük gereksiniminin teknolojik gelişmeler olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Furkan Berber“ Genç beyinlere erken yaşlarda  teknolojiyi üretim için kullanabilme becerisini kazandırmayı amaçlayan ve öğrencilerimizin teknoloji ile tanışmalarına vesile olan Akyapı Köyü Derneğine teşekkür ediyorum.” Dedi.

DERNEK BAŞKANI FATİH BAŞKAN "MUTLU VE GURURLUYUM"

Akyapı köyü dernek başkanı Fatih Başkan kurulan bilgisayar sınıfı ile alakalı bir mesaj yayınladı mesajında şu ifadelere değindi "Böyle bir projeyi ilk önce düşünüp daha sonraneden olmasın dediğimiz bilgisayar sınıfımızın hayata geçmesinden, mutlu ve gururluyum. Yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizler bir aracıyız aslında, Burak Çağdaş kardeşimizin' de desteği çok oldu, kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim İlçemize Okulumuza hayırlı olsun" dedi.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2022, 10:25

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205