Avcı Köşkü Tamam

Çamoluk'ta yapılan Avcı köşkünde sona gelindi.

Avcı Köşkü Tamam

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DKMP  12. Bölge Müdürlüğü tarafından,Yaban hayatın bir parçası olarak yapılan Çamoluk Avcı köşkünün çevre düzenlemesi de tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.

Avcı Köşkü için önümüzdeki günlerde işletme ihalesine çıkılacak.

Turizm belgesi olan işletmecilerin girebileceği ihaleden sonra, hizmete açılacak olan  Avcı Köşkü Çamoluk'taki konaklama  ihtiyacını Öğretmen evi ile birlikte büyük ölçüde gidermiş olacak.

Av sezonunda bölgeye gelecek yabancı avcılara ve vatandaşlara hizmet verecek olan avcı köşkü, 5 yıldızlı otel konforunda olacak.

66 dönüm alanda uygulanan proje kapsamında 6 tane bungolov tarzı orman köşkü yapılması da bulunuyor.

Yaban Hayatı Eğitim Merkezimizde 10 personel istihdam edilmesi de bekleniyor.

Köroğlu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan   Yaban Hayatı  Eğitim Merkezi, Giresun'dan   ve il dışından   gelecek avcılara  ve  il dışından gelecek vatandaşlara da konaklama imkanı sağlayacak.

Ayrıca burada, hem avcıların eğitimi hem de teknik personelin eğitiminin sağlanacağı açıklandı.

Yaban Hayatı Eğitim Merkezi´nde 12 normal 2 suit oda var.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 09:58

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Yaman
Hüseyin Yaman - 4 yıl Önce

Bu kimin aklına gelmiş, karlı bir yatırım mı? Niye ihtiyaç duyulmuş. Keyfî hayvan vuran sözde avcılar için bu masrafa gerek var mı?
Maliyetini çıkarır mı? Çalışmadan inşaat yapıp hayal kurmak bizim ülkede ne yazık ki?
Ne zaman adam olacağız.

Çamoluk li
Çamoluk li - 4 yıl Önce

Boş iş lerle uğraşıyoruz dört hayvan katilile yer yapıldı yazık gúnah o paralara camolukta avcının var ava gidernlerin emniyet peşlerine düşüyor giresundan gelen dört hayvan için yapıldı keçi vurmak yasak ama camoluklu haricinde gelip keçileri vuran onlar Avcı köşküymüs yemezler orası avcı köşkú değil a.... Cı köşkü işe yara bir şeyler yapılsın dileğim en kısa zamanda bir afete uğrar da yerle bir olur bir otel bir pansiyon .yapın böyle boş işlerle ugrasmayinn bu kafaylami camolukta nüfus bekliyorsunuz dört tane ne yediği belli olmayan hayvan katiller i için milyar hacıyosunuzda hastanede bir sizsiniz yok diyaliz yok köpek ler çarşıda aç her tarafı pisletiyo .bunlar için bir şeyler yapın.o kr Hne bin camolukluya bir faydası varmı sorarım size siz bu kafayla giderseniz camolukta dört beş esnaf kalır bir birinin kapısını gözler .kısacası köskmüdür nedir camolukluya bir faydası yoktur.

Çamoluklu Avcı’ya
Çamoluklu Avcı’ya - 4 yıl Önce

Seviye yazdıklarınızdan belli, av adı altında devletin parasının Çar-çur edilmesine tepkimiz. Sizin gibi yaban hayat katilleri yüzünden doğada hayvan kalmadı, insanlar keklik ötüşüne, kuş sesine hasret kaldı. Yaban hayvanlarını şuursuzca avlamak akıl ve izan duygusu da bırakmamış sizde.
Evcil hayvanların kesilip yenilmesi, beslenmesi ayrı bir şey, cahil ve canice duygularla yaban hayvanlarını yok etmek ayrı bir şeydir. Aklı sıra bir de et yeme ile yaptığınız canavarlığı spor olarak yutturma gafleti. Bizim vergilerimizle size peşkeş çekilen sözde av köşkü israftır, haramdır, milletin hakkını cehalete peşkeştir. Av sadece cihat ruhunu canlı tutmak için ve zarar veren hayvanlara karşı yapılabilir, dağlarda hayvan bırakmadınız ki akıl izan bırakasınız.
Bir de gelmiş burada akıl veriyorsun.
Senin gibi bir hemşehrim olduğu için...

Çamoluklu AVCI
Çamoluklu AVCI - 4 yıl Önce

Çamoluğun bir evladı ve bu ülkenin belgeli bir avcısı olarak nedir kardeşim sizin Avcı ile derdiniz et olmadan sofraya oturmazsınız et olmadan piknik yapmazsınız doğa İçin 3 kuruş menfaatin yoktur meydanı boş duldukça işkembeden atmaktan yapılanı eleştirmekten başka ne iş yaparsınız. Ben avcıyım kardeşim devletimin bana vermiş oldugu hak hukuk çerçevesinde Ava ve avcılığa devam edeceğim inşAllah . Siz kim oluyorsunuzda ahh edip insanlara katil yaftasını yapıştırıyorsunuz
Zıkkımlandıgınız onca et balık tavuk babanın tarlasından mı geliyor. Balıgı tutmamak danayı tavuğu kesmemek mi seni masum yapıyor hadi ordan hadsizler toplulugu

M. G
M. G - 4 yıl Önce

Boş işlere devam. Çamoluk'a getirisi olmayan bu gibi saçmalıklara milletin kıt imkanlarını heba etmeyin. Birde Gölpark denilen bir saçmalık yapılmış yazık o paralara. Gölparka harcanan paralarla Çamoluk'un tarımına ve hayvancılığına ne katkılar yapılırdı.

Mehmet çelik
Mehmet çelik - 4 yıl Önce

5 kişi konaklayalım dedik,gecelik 600 tl. Para istediler,,uzungölde 400 tl ye konakladık,,,yorum yapmıyorum ,

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205