Bal Ağasından 60,000'lik Çek

Çamoluk Bal Ağası ödemeyi yaptı.

Bal Ağasından 60,000'lik Çek

2019 yılı Çamoluk Bal Festivalinde yapılan Bal ağalığı yarışında  60,000TL ile en  yüksek rakamı teklif eden ve Çamoluk Bal Ağası olan İş Adamı Ergül Bakırhan,  ağalık bedeli olan ödemeyi Çamoluk Derneğine yaptı.

Ağalık ödemesi için 5 Ekim 2019 Cumartesi günü küçük bir tören düzenlendi.

Çamoluk Dernek Yönetiminden oluşan bir gurup, İşadamı Ergün Bakırhan'ın Tekirdağ Malkara'daki maden ocaklarına gitti.

Burada Çamoluk Bal Ağası Ergün Bakırhan tarafından  yapılan sıcak karşılamadan sonra, ağalık ödemesi olan çek ile birlikte, temsili çek yaprağı, Ergün Bakırhan tarafından Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'e teslim edildi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te  Çamoluk Bal Ağasına teşekkür ederek bir çerçeve doğal Çamoluk balı ile birlikte,  Bal Ağası Ergün Bakırhan'ın ağalık resmi olan fotoğraf çerçevesini hediye etti.

Çamoluk Bal Ağası Ergün Bakırhan yaptığı açıklamada, amacın ağalık olmadığını  söyleyerek "işin özü Çamoluk'a hizmet etmektir" dedi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te yaptığı konuşmada, İşadamı Ergün Bakırhan'ın her platformda Çamoluk'a hizmet etme ve katkıda bulunma gayretinde olan bir işadamı olduğunu söyledi.

Hacı Canik; Ergün Bakırhan'ın Çamoluk Derneğine  burs konusunda da  önemli katkıları olan  bir işdamı olduğunu söyleyerek tekrardan kendilerine teşekkür ederiz dedi.

Çamoluk Derneği yöneticileri de Bal Ağası Ergün Bakırhan'ın sıcak ve samimi karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 21:57

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir KARABUL
Bekir KARABUL - 5 yıl Önce

Allah bereketini artırsın bal ve bal festivali Çamoluk'a yakışıyor. Emeği geçenlerden ve agamızdan Allah razı olsun

Orhan.   torun
Orhan. torun - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun camoluka hayırlı hizmet lerini bekleriz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205