Başkan Canik Engelliler Haftası Münasebetiyle Mesaj Yayımladı.

10-16 Mayıs ayında her yıl farkındalık maksadıyla hafızalarda tazelediğimiz Engelliler Haftası için Çamoluk Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hacı Canik bir mesaj yayımladı.

Başkan Canik Engelliler Haftası Münasebetiyle Mesaj Yayımladı.

Başkan Canik Dernek resmi hesabından yaptığı yazılı açıklamasında "HER SAĞLIKLI BİR İNSAN ENGELLİ ADAYIDIR" vurgusuyla açıklamada bulundu.

Başkan Canik Mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen “Engelliler Haftası”, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından önem arz etmektedir.

10-16 Mayıs tarihlerinin “Engelliler Haftası” olması, elbette engelli vatandaşlarımızın sadece bir gün veya bir hafta hatırlanması anlamına asla gelmemelidir. Bu engelli vatandaşlarımıza yapılabilecek en büyük haksızlık olacaktır. Çamoluk Eğitim Kültür ve dayanışma derneği olarak bu özel insanların ihtiyaçlarının farkındayız. Hiç şüphem yoktur ki tüm sivil toplum derneklerimiz ve duyarlı Camoluk'lu hemşehrilerimiz de  aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Her an onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmek bizim boynumuzun borcu. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi.

Haber: Murat Özdemir.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2022, 11:19

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205