Başkan Hacı Canik 17 Ağustos' Depremi Hala Hafızalarımızda Unutmayacağız!

Çamoluk Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hacı Canik 17 Ağustos Marmara ve Düzce depremleri ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Başkan Hacı Canik 17 Ağustos' Depremi Hala Hafızalarımızda Unutmayacağız!

Genel Başkanı Hacı Canik, 17 Ağustos 1999 yılında gece 03:02’de meydana gelen ve 45 saniye sürerek ülkemizde yaşanan en büyük deprem felaketlerinden biri olan “Marmara Depremi” ve Düzce depremleriyle ilgili mesajında şu ifadelere değindi.

"23 yıl önce yaşadığımız 1999 Marmara depremi ve Düzce depreminde 18 binin üzerinde vatandaşımızı kaybederken, o gecenin ve yitirdiklerimizin acısı hala yüreğimizde. Marmara Bölgesi’nde Karadeniz'in batı ili Düzce'de yaşadığımız o kara gecede, çoğu vatandaşımız sesini bile duyuramadı. Kimimiz ise uykusundan uyanamadı. Biz o gecede öğrendik ki deprem değil, tedbirsizlik öldürür. Bu yüzden her türlü afete karşı hazırlıklı olmalıyız. Bugün ise Marmara Depremi’nin yıl dönümünde yaşanan bu acı olaydan ders çıkartmak, yeni felaketlere yol açmamak için daha fazla çalışmalıyız.

Çamoluk Derneği olarak yaşadığımız elim afetlerde yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm musibetlere karşı korusun.” dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2022, 00:19

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205