Belediye Başkanı Fatih Düz Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı!

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih düz 2022 Kurban Bayramı münasebetiyle şahsi hesabından hemşehrilerine bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Fatih Düz Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı!

Başkan Fatih Düz, birlik beraberlik ve barışın bayramlar için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.

YAŞLILARIMIZI UNUTMAYALIM!

"Yaşlılarımızı düşkünlerimizi ziyaret edelim.Bu bayramda da onların hayır duasını alalım" vurgusu yapan Belediye Başkanı Fatih Düz mesajında şu ifadelere yer verdi "Mübarek Bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramını hep birlikte, huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir.

Bu müstesna günleri fırsat bilerek, bizleri topluma hazırlayan yaşlılarımızı, yoksun ve düşkün olan insanlarımızı ziyaret ederek, bu sevinci ve mutluluğu onlarla da paylaşmalıyız. O güzel insanlara yalnız olmadıklarını, asla yalnız olmayacaklarını hissettirebildiğimiz ölçüde bayramlara yüklediğimiz anlam daha da önem kazanacaktır.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki her günümüz bayram günü gibi olacaktır.

Bu vesile ile vatanımızı savunurken canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, bayramı bu yüzden buruk geçiren ailelerine sabırlar diler, Kurban Bayramının ülkemizin ve milletimizin, siz kıymetli hemşehrilerimizin, birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz eder, sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmeniz dileğiyle, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 17:34

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205