Belediyeden Dervişalibaba Açıklaması

Çamoluk Belediyesi,yapılan yorumlar üzerine, Derviş Ali Baba Türbesi ile ilgili açıklama yaptı.

Belediyeden Dervişalibaba Açıklaması
 Çamoluk Haber'de yayınlanan "3. Çamoluk Şurasında Başkandan Öfke Patlaması" haberi ile ilgili yapılan yorumlarla ilgili olarak, Dervişalibaba Türbesine harcanan para ile ilgili açıklama yaptı.

İlk açıklamayı, Çamoluk Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Tonbul yaptı.
Haberin yorum kısmına yaptığı açıklamada,Remzi Tonbul; "Sayın yorumcular. 2 noktaya harcadığımız miktarı çıkardım .1 yuvacık mah.harcanan 64bin tl artı kum yakıt .işadamı desteği ise sagolsun 20bin tl.2 şadirvanlar ve merkez camii harcanan 55 bin tl arti kum boya badana.sagolsunlar esnaf yardımı 2300tl .diğer hayırsever kapı pencere yardımı hariç.merak eden hemsehrilerimiz varsa arayip bizleri tüm merak ettiği sorularını cevaplamaya hazırız .saygılar" dedi. (Not:Remzi Tonbul'a ait yazı, orjinal olarak kendi paylaşımından alınarak düzeltme yapılmadan yayınlanmıştır.)

Daha sonra Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Çamoluk Haber'e ,Dervişalibaba türbesine yapılan  ödemelerle ilgili ayrıntılı bilgi gönderdi.

işte,Savaş Akarçeşme'nin gönderiği bilgilendirme tablosu: 


Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 19:12

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Remzi tonbul
Remzi tonbul - 8 yıl Önce

Tamam ışte bende onu söylüyorum .toplam 64 bin. 44bin belediyenin ödediği. 20 bin hayırsever işadamimizin ödediği .sanki farklı açıklama yapılmış gibi bir haber mi yapılmış .

Muharrem mest
Muharrem mest - 8 yıl Önce

Yorum yapan arkadaş lAr yorum yazmadan önce iyi düşünün ve adınızı soyadınızı verin sizden ricam

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205