Çamoluk Belediye Başkanı Sayın; Fatih Düz Ramazan Mesajı Yayımladı.

Çamoluklu hemşehrilerine hitap eden Başkan Düz'den Ramazan mesajı.

Çamoluk Belediye Başkanı Sayın; Fatih Düz Ramazan Mesajı Yayımladı.

Belediye Başkanı sayın; Fatih Düz onbir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

"Ramazan ayının birlik beraberlik ve yardımlaşma duygularının en azami yaşandığı aylardan biri olduğu bu aylardan en güzel şekilde istifade etmemiz gerekir.  “Tüm müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan’a bir kez daha erişmekteyiz. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim’in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ay iyilik yardımlaşma birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi için İslam alemine verilmiş bir nimettir.Ramazanı en güzel şekilde değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu dolu geçirir. Umarız ki bu ayı en iyi şekilde değerlendirenlerden oluruz.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda ‘Sabır imanın yarısıdır.’ hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekât, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, Çamoluk'lu  hemşerilerime ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar dilerim” dedi.

Fatih Düz

Çamoluk Belediye Başkanı

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022, 20:05

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem.marasli
Adem.marasli - 2 yıl Önce

Camoluk.Belediyesine. basarilar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205