Çamoluk Beyaza Büründü

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı,Çamoluk'ta da kendini gösterdi.

Çamoluk Beyaza Büründü

 Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı kar yağışı, yurdun çeşitli yerlerinde etkili olmaya başladı.
Çamoluk ve çevre köylerde, gece saat 02:00 sularında yağmaya başlayan kar, sabah saatlerinde her yerin beyaza bürünmesine  sebep oldu.

Yükseklerde kar kalınlığının 50 cm'ye çıktığı Çamoluk köylerinde, sabah saatlerinde ara veren kar yağışının ,perşembe gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Bir çok ilde kar yağışı nedeni ile okullar tatil edilirken ,Çamoluk'ta eğitime devam ediliyor.

Yağan karın eğitime engel olulşturmadığı,bu nedenle de okulların tatil edilmediği Çamoluk'ta karın yağması yüzleri güldürdü.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal
Kemal - 9 yıl Önce

Yazın yapılan FESTİVALLERDE ne yazık ki, KIŞIN BURADA YAŞAN İNSANLARDA BULUNMAKTA, diye hiç aklımıza gelmez ve büyükşehirlerden köye gidenlerimiz, bu bölgenin hep SICAK bir bölge olduğunu düşünürüz. Derneklerimiz bu güne kadar hiç bir KIŞA HAZIRLIK PROĞRAMI YAPTIĞINI ben şimdiye kadar hiç duymadım. Ancak, FESTİVALLERİ DÜZENLEMEK için ocak ayında çalışmalara başlanır ve iki günlük EĞLENCE için, milyarlarca para akıp gittiği gibi, ÜZÜLEREK SÖYLEMEK İSTERİM Kİ, festivale gelenlere ZORLA KALEM SATILIR veya SPONSORLAR bulunur.
Kıymetli dostlar, acaba bu gün hangi KÖYÜMÜZDE KAR YAĞDIGI ZAMAN, TRAKTÖR ÜZERİNE YERLEŞTİRİLEN KAR PÜSKÜRTME MAKİNASI BULUNMAKTA.
Özellikle ilçe merkezine uzak köylerimizde bulundurulması gereken bu teknoloji aletini, derneklerimiz alıp, sürekli köyde yaşayan bir TRAKTÖRÜ BULUNAN kişiye teslim edip, mazotunu da temin ederek, KÖY YOLLARIMIZ KIŞIN SÜREKLİ AÇIK KALMASINI SAĞLAYABİLİRİZ. Bu önerime bir çokları karşı çıkabilir, ancak bir hayat kurtarmaya değer. ZAGPA..

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205