Çamoluk Derneği Hacı Canik'le Devam!

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste kongre gündeminde olurken, Hacı Canik tekrar güven tazeledi.

Çamoluk Derneği Hacı Canik'le Devam!

Çamoluk Derneği olağan kongresi, Üsküdar Ferah mallesindeki Çamoluk Kültür merkezinde 15 Ocak 2023 pazar günü gerçekleşti. Kongrede tek liste olmasına rağmen, Çamoluk köy dernekleri ve yönetimlerinden oldukça yoğun ilgi ve katılım olduğu gözlendi.

Kongre saat 11:30'da yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlarken, kongre akışı ve program sunuculuğunu Aziz Katrancı üstlendi.

Kongrenin tek adaylı olması nedeni ile seçim açık oylama usulü ile yapıldı. Seçime, Ak Parti Giresun Milletvekili, Kadir Aydın, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Esat Kalay, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk Belediye Başkan vekili Cengiz Düz,  Akparti Çamoluk ilçe başkanı Davut Çukuryurt, Milliyetçi Hareket Partisi, Çamoluk ilçe başkanı Ali Tatar, Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş, Şebinkarahisar Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, Alucra  Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı Süleyman Baba, Ataşehir Kızılay ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi Fatih Yelek, Yöremizin sevilen sanatçılarından Yusuf Fenerci, Bayram Kantar, Şinasi Can, Radyo yapımcısı ve Program sunucusu Aytaç Öksuz, Muhatarlar ve bir çok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri katıldı.

Divan Başkanlığını  İşadamı  Halit Karakuş'un yaptığı Genel Kurul öncesinde Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz,  Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, ve protokol STK başkanları kürsüye davet edilerek, birer konuşma yaptılar. Başkan Hacı Canik'in yanı sıra, selamlama konuşması için Protokole davet edilen konuklar 14 Ocak Cumartesi günü hayata gözlerini yuman, bir zaman Çamoluk Derneğinde başkanlık görevini üstlenen, merhum Mehmet Güven başkan'ın  tek tek anıldığı görüldü.

"MUHTEREM MEMİŞ" SİVİL TOPLUM DEYİNCE İSTANBUL'DA İZ BIRAKMIŞ BİR DERNEK ARIYORSANIZ O DA ÇAMOLUK DERNEĞİDİR!

Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş konuşmasında "sivil toplum deyince iz bırakmış bir dernek arıyorsanız o da Çamoluk derneğidir vurgusu yaptı. Fedakarlık ve dayanışma noktasında buna birkaç Giresun derneklerinden örneklerimiz var, Alucra Vakfı, Şebinkarahisar Derneğii gibi, ama Çamoluk'luların ortaya koyduğu dayanışma ve yardımlaşmayı inanın tebrik etmemek mümkün değil" dediği diye konuştu .

BAŞKAN "HACI CANİK" YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik kürsüye davet edilirken bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Tüm protokolü, köy dernek başkanları ve yönetimleri selamlayarak yoğun ilgi için teşekkür etti. "Durmak yok yola devam, yaptıklarımızı övünerek burada tek tek anlatmayacağım. Çünkü bizler bu görev için buradayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bizleri tekrar bu onurlu göreve layık gördüğünüz için hepinize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim" dedi. 

DAVETE İCABET EDEMEYEN YETKİN İSİMLERDEN MESAJ YAGMURU!

Kongre davetine icabet edemeyen yetkili isimler, mesajlarıyla Çamoluk Derneği Genel Başkanı Hacı Canik'i ve yönetimini tebrik edip başarılar diledikleri dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Ak Parti Giresun milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Çamoluk İyi Parti ilçe Başkanı Çetin Özübek, telgraf ve selam göndererek kongre için hayır temennilerinde bulundular.

Rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber' de mesajında rahatsızlığını dile getirerek, gerçekleşen kongreyi tebrik etti. Geçtiğimiz ay Bursa Mustafakemalpaşa Baş savcılığına atanan Yusuf Canik, selamlarını iletirken, bir çok kişinin de çiçek göndererek selamlarını ilettikleri görüldü.

Daha sonra oylama usulü tekrar başkanlığa layık görülen Hacı Canik ve Yönetim kurulu isimleri, tek tek okunarak sahneye davet edildi. Yeni yönetim ve Başkan Canik tebrikleri kabul etti. Hatıra fotoğraflarıyla kongre sona erdi.

Haber: Murat Özdemir

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2023, 18:54

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205