Çamoluk Derneği "Şimdi Birlik Zamanı" dedi

Çamoluk Derneği Covid19 salgınına karşı birlik ve destek çağrısı yaptı.

Çamoluk Derneği "Şimdi Birlik Zamanı" dedi

Çin'in Wuhan kentinde çıkıp tüm dünyayı saran ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da Pandemi ilan edilen  Korona (Covid19) salgınına karşın Çamoluk Derneği yaptığı çağrı ile  dernekleri dayanışmaya çağırdı.

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz" kampanyası çerçevesinde, Çamoluk Köy ve Mahalle Derneklerini Çamoluk'ta ihtiyaç  duyulan   malzemeler konusunda dayanışma ve destek olmaya çağırdı.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik  adına yapılan çağrıda, bu konuda duyarlılık gösteren, Yenice Köyü Derneği , Usluca Köyü Derneği ve Kkaradikmen Köyü Derneklerine duyarlılıklarından dolayı da teşekkür etti.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı  Canik adına yapılan açıklamada:

"Değerli Hemşerilerimiz;  Dernek Başkanlarımız ve Hayirsever İşadamlarimiz Çamoluk'da yetkililerle yaptığımız görüşmelerde köy ve mahallelerin belli ürünlerde insanların sıkıntı yaşadığının bilgisini almış bulunmaktayız.
Bu  nedenle; Çamoluk Kaymakamlığımız,Belediyemiz,Sağlıkcılarımız ve Emniyet Güçlerimize ilçemizde gösterdikleri özvereli çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunar teşekkür ederiz..
Bu sıkıntılı günlerde dernekler olarak İnsanlarımızın  sıkıntılarına ufakta olsa bir destek olma ihtiyacı doğmuştur..
Bu çerçeve de; her başkanımızın ve hemşerilerimizin kendi köyüne ve mahallesine ulaştıracak şekilde listesi aşağıda belirtilen ürünlerden tedarik ederek göndermelerini istiyoruz.
Çamaşırsuyu,alez,maske,sabun,çöp poşeti,tulum,el dezenfekte,yüzey dezenfekte,alet dezenfekte,Kolanya,Eldiven; bu vesile ile Her Köy ve Mahalle Derneklerimizin Bu konuda gereken önem ve hasasiyeti vermelerini bekliyoruz....
Bu konuda hasasiyet gösteren Usluca , Yenice ve Karadikmen Köy Derneklerimize şükranlarimizi sunariz..Diğer derneklerimizden de aynı hasasiyeti bekliyoruz" denildi.
 

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 11:03

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz Katrancı
Aziz Katrancı - 4 yıl Önce

Kıymetli Çamoluk haber okuyucuları ve Değerli Çamoluklu hemşerilerim.Bu hastalıktan sebep tedavi görüp taburcu olan bi kardeşiniz olarak Kıymetli Çamoluk Dernek başkanımızın öncülüğünde başlatılan bu yardım kanpanyasını çok anlamlı buluyorum Çamoluğumuz için.Çünkü hastanede tedavi gördüğüm süreçte şuna şahit oldumki en çok tüketilen maddeler haberde sıralanan maddeler.Çünkü sürekli tüketimi yapılan malzemeler.Çamoluğumuzda bu hizmetleri veren Kurumlarımızın elini en azından bu anlamda güçlendirmek Çamoluklu iş adamlarına çamoluklu derneklerimizin ve hayırsever insanlarımızın hayır ve hasenat sayfasına bi artı olarak geçeceğine inanıyorum.Çamolğumuz ve çamoluklu insanlarımız Herşeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyorum.Allahtan herkese sağlıklı imanlı inançlı mütevazi nice güzel diliyorum Selametle kalın.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205