Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Korona Virüse Yakalandı!

Çamoluk Derneği genel başkanı Hacı Canik Covit testi pozitif çıktığını Çamoluk Derneği sosyal medya resmi hesabından duyurdu. Sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Korona Virüse Yakalandı!

26 Temmuz'da şüphe uyandıran bir takım semptomları izleyen başkan Canik, en yakın hastaneye başvurarak test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan Canik, kendini karantinaya aldı.

Aile de sadece kendisinde görülen vaka, çeşitli önlemler alınarak, bir an önce sağlığına kavuşması için eşi hanımefendi tarafından sıkı takipte olduğu bilgisine ulaşıldı.

BAŞKAN CANİK'TEN HATIRLATMA DOZU ÇAĞRISI!

Çamoluk dernek başkanı Hacı Canik "Hastalığımın normal seyretmesini, büyük oranla aşılarımın zamanında ve tam olarak yapılması olarak öngörüyorum. Zamanı gelen hemşehrilerimin hatırlatma dozlarını bir an önce yaptırmalarını hatırlatmak isterim" dedi.

Bugün hastalık seyrinin 5'inci günü. Hastalığı normal seyrinde seyretmesi yüreklere bir nebze su serpti. 

Başkan Canik Çamoluk Derneği sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere değindi "Sevgili Derneklerimiz, Köylerimiz, hemşehrilerim, bir takım rahatsızlıklarımdan dolayı 26 Temmuz'günü hastanede vermiş olduğum Covit testi maalesef pozitif çıkmıştır. Hastalığı normal seyirde atlatıyor olmamdan dolayı, siz kıymetli hemşehrilerimi üzmek ve endişeye mahal vermemek adına duyurumuzu şimdi yapma gereğinde bulundum.

Karantina sürecimin 5'inci günündeyim hastalığımı normal seyirde atlattığımı aktarır ve bir kaç gün daha dinlenerek aranızda olmayacağımı belirtmek isterim.

Sizleri saygı çerçevesinde selamlıyor sağlık sıhhat dolu günler diliyorum" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2022, 11:00

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Özdemir
Murat Özdemir - 2 yıl Önce

Kıymetli Baş tacı başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205