Çamoluk Dernek Başkanı Hacı CANİK 'ten Ramazan Ayı Mesajı

2022 Ramazan Ayı Münasebetiyle Başkan Canik'ten Hemşehrilerine Mesajı.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı CANİK 'ten Ramazan Ayı Mesajı

Çamoluk yardımlaşma ve kültür derneği yönetim kurulu başkanı sayın Hacı Canik, Ramazan Ayı dolayısı ile mesaj yayınladı.

Hacı Canik mesajında; 

"Hasretle yolunu beklediğimiz başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ayda; güçsüze yardım etmeye ve kimsesize el uzatıp sahip çıkmaya daha çok özen göstermeliyiz. Derneklerimiz birlik ve beraberliğin simgesi olduğu gibi, Dünyayı etkisi altına alan Korona virüse karşı önlemleri alarak, yapacağımız toplu iftar, istişare, ve ibadetlerimizde hijyen ve mesafe kurallarını gözeterek uygunlanmasını önemle rica ediyorum. Bu konuya tüm köy dernek başkanlarım ve yönetimlerinin hassasiyetle yaklaşmalarını istirham ederim. Bu vesile ile Pandemiden dolayı aramızdan ayrılan hemşehrilerime rahmetler eder, Virüsle mücadele eden hemşehrilerime Allah’tan acil şifalar diliyorum. Ülkemizin refah içinde olması ve hedeflerine ulaşması ancak bir ve beraber olmaktan geçmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan-ı Şerif’in başta Çamoluklu hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun.”ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, 21:40

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Özdemir
Murat Özdemir - 2 yıl Önce

Genel Başkanım başta siz olamak üzere değerli yönetiminizin tüm köy dernek başkanları ve yönetiminin Ramazanı Şerifi hayırlara vesile olsun.
Dünyada ve Yurtta barış temennisi ile Bayrama kavuşmayı yüce Allah’tan niyaz ederim.

Abdülkadir ÇOLAKEL
Abdülkadir ÇOLAKEL - 2 yıl Önce

Hacı başkanın ; son derecede sağduyulu ve ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde bu mesajı yüreklerde ki yerini bulmuştur.....ramazan-ı şerif ' in tüm islâm alemine ve ÜLKEMİZE birlik-beraberlik ve barış getirmesini yüce RABBİMDEN niyaz ediyorum....

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205