Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik`ten 19 Mayıs Tebrik Mesaji

Çamoluk Derneği Eğitim Kültür ve dayanışma derneği genel başkanı Hacı Canik 19 Mayıs 1919 Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik`ten 19 Mayıs Tebrik Mesaji

Bu yıl 103`üncü yıl dönümünü kutladığımız Gençlik ve Spor Bayramı için, başkan Canik mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Baş Komutan  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, tam yüzüç yıl önce, Türk Milleti’nin, en zor ve en imkânsız koşullarda dahi teslim olmayacağını, gösteren, İstiklal mücadelesinin ilk adımı olan, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, 19 Mayıs 1919′un 103'üncü yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

103 yıl önce Samsun’da başlayan milli mücadele kısa sürede ülkenin tamamına yayılmış milletimizin sarsılmaz azim ve kararlılığıyla yedi düvele karşı giriştiğimiz Milli Mücadele sonucunda zafer kazanılmıştır.

Türk milletinin Kurtuluş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş müjdesi olan 19 Mayıs, milletimiz için iftihar kaynağı, gençlerimiz için ibret vesilesidir. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum"

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, 00:31

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205