Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik’ten Anneler Günü Mesajı

Çamoluk Eğitim ve Kültür Derneği genel Başkanı Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik’ten Anneler Günü Mesajı

Başkan Canik Anneler bir gün değil her gün hatırlanmalı sözüyle dikkat çekerken Çamoluk Derneği resmi hesabından şu ifadelere yer verdi.

"

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir.

          Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşırlar. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerimizde de sığınağımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Onlara layık bir evlat olmak, hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmeden, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak hepimizin görevi olmalıdır.

           Bilmeliyiz ki; sevgili Peygamberimiz, "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" buyurarak, cennete giden yolun onların rızasından geçtiğini bildirmektedir. Bu nedenle anneler, sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalıdır.
Bu vesileyle büyük, küçük tüm Annelerin ellerinden öpüyor saygı ve hürmetlerimi iletiyorum" dedi.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2022, 13:26

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205