Çamoluk Dernek Başkanları 2. İstişare ve Tanışma Kahvaltısı

Çamoluk Dernek Başkanları 2. İstişare ve Tanışma Kahvaltısı 29 Aralık 2013 Pazar günü yapıldı.


Yenice Beldesi  Derneğinin geçtiğimiz ay başlattığı Çamoluk ve Köyleri Dernek Başkanları  tanışma ve istişare toplantılarının ikincisi 29 Aralık 2013 Pazar Günü  Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ev sahipliğinde, Okmeydanın da ki Kutluca Köyü Köy Odasında gerçekleşti.
Yaklaşık 60 kişinin katıldığı Kahvaltılı tanışma ve istişare toplantısı,Kutluca Köyü Dernek Başkanı Kazım Karaçoban’ın hoş geldiniz konuşmasıyla başladı.
Kazım Karaçoban,yaptığı konuşmada, Bu kahvaltıyı özellikle bu oda da düzenlediklerini  söyleyerek,”Biz Kutluca Köyü olarak İstanbul’daki köylülerimizi kendi bulundukları semtlerde bir araya getirebilmek için  her semte bir köy odası açtık dedi.Karaçoban  uyguladıkları  bu model’in çevrelerinde takdirle karşılandığını  ve uygulamayı başka derneklerinde yapması gerektiğini söyledi.
Konuşmadan sonra  kahvaltıya geçildi.
Kahvaltı sonrasında  katılımcılar sırasıyla kendilerini tanıtarak toplantıya devam edildi.
Kahvaltıya Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Akarçeşme de katılarak bir konuşma yaptı.
Savaş Akarçeşme,yaptığı konuşmada,Çamoluk’un öncelikli sorununun nüfus olduğunu ve bu sorunun halledilmediği takdirde  zamanla Çamoluk’un ilçeliğinin tartışılacağı  bir konuma geleceğini söyledi.
Çamoluk Derneğinin Yeni Başkanı Fatih Aydın yaptığı konuşmada 15 Aralıkta Yapılan Kongre de tek aday olmasına rağmen iyi bir katılımın olduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik adına iyi bir görüntü olduğunu söyledi.
Dernek başkanlığı için karar verdiği haziran ayından beri bir çok kişi ve dernek ziyareti yaptıklarını ve çağırılan her yere de gitmeye gayret ettiklerini söyledi.
 “Kimse öteki değildir”.Diyen Fatih Aydın,  Geçmişte bazı yanlışlıkların yapıldığını ancak şimdi hiçbir Çamoluk’lu arasında ayrım yapmadıklarını dile getirdi.
Öncelikle gülümseyeceğiz diyen Fatih Aydın,Biz size banka getireceğiz,yol yapacağız demeyecek, bunların yapılabilmesi için çalışacağız dedi.
Fatih Aydın Çamoluk Belediye Başkanlığına kim seçilirse seçilsin herkesle uyumlu çalışacağız dedi.
Fatih Aydından sonra Akyapı Köyü dernek Başkanı Murat Dağıtmaç ve Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kızılhan’da birer konuşma yaptılar.
Çamoluk Haber
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205