Çamoluk'lu Pasta Cheff'i Nevin Us'un Üç Beyazla Olan Aşkı

Nevin Us, Çamoluk Bayır Köyü nüfusuna kayıtlı işini, şeker, un, tuz, ile üç beyaza adayan pasta cheff'i. Bir birinden lezzetli el emeği hünerleriyle, özel siparişleriyle müşterilerine hizmet veriyor. Giresun Çamoluk, yemeklerine de zaman ayıran Us, memleketinin değerli tatlarına da büyük önem veriyor.

Çamoluk'lu Pasta Cheff'i Nevin Us'un Üç Beyazla Olan Aşkı

BİNLERCE KEZ MUTLULUĞA ORTAK OLDUM VE OLUYORUM BUDA BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR!

Yaptığı özel pastalarla özellikle çocukların hayallerini süsleyen doğum günü pastaları, ve birlikteliğe ilk adım atan çiftlerin pastalarıyla adından çokça söz ettiren Nevin Us, şimdilerde Bostancı'da kurduğu atölyesinde işini büyüterek unlu mamüllere de yer verdi. Sosyal medya hesaplarından ulaşarak  @ustanbirlokmalezzet ve web sitesini inceleyerek www.nevinsbakery.com ürünlere ulaşma imkanınız bulunmakta.

Ziyaretine gelen büyük, küçük meraklı gözlere usanmadan ders vermekten tarif anlatmaktan da kaçınmıyor! Youtube hesabından ücretsiz abone olarak, yemek tarifleriyle sofralarınızı süsleme imkanı da sunuyor.

Bazı sivil toplum örgütlerinde de ismi geçen Us, 2020-2021 döneminde köyü olan Bayır köyü derneğinde kadın kolu başkanlığı yaparak başarısı çok büyük takdir topladı.

Yaklaşık dört yıl öncesine kadar ekranlarda da hünerlerini sergileyen Çamoluk'lu gururumuz, Nevin Us, oyuncu ve sunucu, Pınar Altuğ'un Sizi Böyle Alalım isimli programında ve  jüri, cheff, Mehmet Özer'in sunduğu, Mehmet Özer İle Mutfakta isimli programlarda da adından çokça söz ettirdi. 

Kendisiyle yaptığımız röportajda Us; "Memleketim için ve özellikle yöremize ait damak tatlarımızı tüm Türkiye'ye duyurmaya çalışacağım, hakikaten çok kıymetli ata sofralarımıza ait tatlar var hem onları yaşatacağız, hemde ecdadımızı" dedi.

Çamoluk Haber olarak başarısına başarı katan Cheff'imize kolaylıklar diliyor, yolunuz açık olsun diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2022, 17:21

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205