Çamoluk'ta Geleceğe Nefes Oldu!

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle, saat 11:11'de tüm yurt genelinde Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında milyonlarca fidan toprakla buluştu.

Çamoluk'ta Geleceğe Nefes Oldu!

Milli Ağaçlandırma Günü, ülkemizin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak için ilan edildi.

Giresun Valisi Enver Ünlü' de proje kapsamında, Giresun'un Dereli ilçesi, Kulakkaya yaylasında fidan dikimi etkinliğinde ev sahipliği yaptı. Sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayımlayan Ünlü, mesajında şu ifadelere yer verdi "Ağaca değer vermek, ormanları çoğaltmak ve doğaya zarar vermeden yaşamak da vatan sevgisine dahildir" dedi.

ÇAMOLUK'TA GELECEĞE NEFES OLACAK!

Geleceğe Nefes teması ile, ağaçlandırma projesi sahasında, Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber, Belediye Başkanı Fatih Düz, İlçe Kurum Amirleri, öğrenciler, ve doğa severlerle, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle, fidan dikimi için toprağa bel vurdu. Doğa mesajları verildi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2022, 07:01

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205