Çamoluk'ta, Mustafa Kemal Atatürk Saygı ve Özlemle Anıldı!

Yurdun dört bir yanında olduğu gibi, Çamoluk'ta da 10 Kasım münasebetiyle,saat 9:05'te hayat durdu!

Çamoluk'ta, Mustafa Kemal Atatürk Saygı ve Özlemle Anıldı!

Tüm dünyanın saygısını kazanmış, yaşadığı yüzyılın büyük dehası, yol göstericimiz büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım’da saygı, sevgi ve özlemle törenle anıldı.

Çamoluk Kaymakalığının nezdinde gerçekleştirilen anma programında, ilçe merkezinde Atatürk anıtına  saat 9:00 çelenk sunulmasıyla başladı. Saat 9:05 geçe, İki dakikalık saygı duruşu ile Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 84'üncü yılında saygı,özlem ve minnetle anıldı.

Törene Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, siyasi parti temsilciler, ilçe Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları,Öğretmenler, Öğrenciler, Muhtarlar, ve halk katıldı.

Program daha sonra, Şehit Hamza Karacaoğlu Lisesi çok amaçlı salonunda devam etti. Burada 09:50'de saygı duruşu  ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirtilen bir konuşma gerçekleştirildi. Şiirler ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar öğrenciler tarafından seslendirildi. Ve ardından Zeybek gösterisi gerçekleştiren öğrenciler, Koro çalışması, ve ödül töreniyle program son buldu.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2022, 11:26

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205