Çamoluk' ta Öğrencilerden Sıfır Atık Farkındalığı Sergisi Açıldı!

Çamoluk Gazi İlkokulu Öğrencileri geri dönüşüme farkındalık amacıyla okul müdürü ve öğretmenlerin koordine ettiği geri dönüşüm sergisi ilçe Kaymakamı Furkan Berber nezaretinde açıldı.

Çamoluk' ta Öğrencilerden Sıfır Atık Farkındalığı Sergisi Açıldı!

Gazi ilkokulu öğrencileri, bir birinden farklı ve düşündürücü eserleri ortaya çıkararak ziyaretçiler tarafından hem düşündürdü hemde kendilerine hayran bıraktırdılar.

Öğrenciler yaptıkları atık kağıtlardan resim, tablo, plastik tabaktan elbise, kavanozdan kumbara, pet şişelerden saksı, çeşitli atıklardan meydana getirdikleri ev gereçleri, gibi eşyaları nasıl yaptıklarını sergiyi ziyaret edenlere anlattı.

Katılımcılardan oldukça memnun kalan okul yönetimi ve öğrenciler farkındalığın ilçede ses getirmesinden mutlu oldukları görüldü.

ANA OKULLU MİNİKLERDE İŞ BAŞINDAYDI!

BİR SERGİDE MİNİK YÜREKLERDEN...

İlçemiz 85'inci Yıl Anaokulu öğrencileri, 2021-2022 öğretim yılı içerisindeki tüm yapılan faaliyetleri ve etkinliklerini sergide düzenledi.

Miniklerin sergi açılışını Kaymakam Furkan Berber gerçekleştirdi. Minik öğrencilerin sezon boyunca yaptıkları çalışmalar ilgiyle incelendi taktir topladı. Birbirinden güzel ve yoğun sergiler için Kaymakam Berber okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencileri tebrik etti ve adım atacakları ilk okul ve geri kalan hayatları için başarılarının devamlılıklarını diledi.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 09:12

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205