Çamoluk'ta Vatandaşlar Evlerini Afetzede'lere Açarak Çağrıda Bulundular!

Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlar evlerini, otellerini, yurtlarını, varını yoğunu… depremzedeler için seferber etti. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından depremzedelere evlerini açtıklarını anlatan mesajlar paylaştı. Benzer mesajlar Çamoluk'lu vatandaşlardan da geldi.

Çamoluk'ta Vatandaşlar Evlerini Afetzede'lere Açarak Çağrıda Bulundular!

Çamoluk Bayırköy nüfusuna kayıtlı iş insanı Cengiz Demirkaya, sosyal medya hesabından duyurarak ilçe vatandaşına emsal oldu. Demirkaya, ifadesinde 6-8 kişinin barınabileceği eşyalı evimi açıyorum, gelecek misafirlerimiz dilediği kadar kalabilirler dedi. Mesajının hızla yayılması adına haber merkezimizede mesaj atan Demirkaya' nın hareketi taktir topladı.

SANATÇI NURETTİN DUYAN "EVİMİ AÇIYORUM TÜM MASRAFLAR BANA AİT"

Çamoluk'lu ses sanatçısı Nurettin Duyan' neden olmasın dedi. Fikir örneği olan Demirkaya'yı kutlayan Duyan' da Çamoluk Karşıyaka Mahallesi'nde bulanan tam teşekküllü eşyalı evini açmak istediğini 10 kişinin rahat kalabileceği Afetzede ailelerine çağrıda bulundu. Tüm masraflarının tarafından karşılanacağını dile getiren Nurettin Duyan, şimdi misafirlerini bekliyor.

Çağrıda bulunan hemşehrilerimiz bizlerle, sosyal medya hesaplarımızdan misafir ailelerimiz için bağlantı kurabilirsiniz denildi. Cengiz Demirkaya İrt: 0 532 312 07 88 

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2023, 09:12

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205