Çamoluk Yakacakları Depremzedelerin İçini Isıtacak!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Çamoluk ilçe halkı da harekete geçti. Odunlar kesildi, torbalandı ve kamyonlara yüklenerek yola çıkarıldı.

Çamoluk Yakacakları Depremzedelerin İçini Isıtacak!

Çamoluk Kaymakamlığı ve Çamoluk Belediyesi koordinesinde, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen 10 ildeki kişilerin ısınma ihtiyacının karşılanması için çalışma başlatıldı. İlçe belediyesince yapılan anonslarla da yakacak ihtiyacı duyuruldu. Gönüllüler, belediye, polis, jandarma ve bekçi ekipleri, el ele vererek, deprem bölgesinde ısınma ihtiyacının karşılanması için iki kamyon dolusunca odun hazırladı. Kesimi yapılarak çuvallara konulan odunlar, yüklendiği kamyon’larla deprem bölgesine gönderildi. 

"SEFERBER OLDUK"

Belediye Başkanı Fatih Düz, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu. "Bugün yakacak odun yüklü kamyonumuzu Malatya'ya yola çıkardık. Çağrımızı karşılıksız bırakmayarak kesim motorlarıyla, baltalarıyla koşup gelen yüreği güzel, gönlü geniş hemşehrilerim Allah hepinizden razı olsun. İyiki varsınız.

Bir kamyon yakacak odun göndereceğiz dedik, çok şükür iki kamyon odun geldi. Nasipse pazar günü bu kamyonumuzu da Adıyaman'da ki depremzedelerimize göndereceğiz" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2023, 00:20

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205