Çamoluk Yetkililerinden Yeni Yıl Mesajları

Çamoluk Kaymakamlığı, Çamoluk Belediyesi ve Çamoluk yardımlaşma ve kültür derneği'nden 2023 yeni yıl mesajları, Çamoluk'lu vatandaşları iletildi!

Çamoluk Yetkililerinden Yeni Yıl Mesajları

Çamoluk Kaymamı Furkan Berber, Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, sosyal medya hesaplarından 2023 yeni yıl mesajları verdiler.

Hayır, bereket, huzur, temennilerinde bulunan yetkililer, Ülkemiz ve memleketimiz için birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar.

"KAYMAKAM BERBER" HEYECANLARLA VE YENİ UMUTLARLA YENİ YILA GİRİYORUZ!

Kaymakam Berber, yeni yıl için mesajında şu ifadelere değindi " Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla bir yılı daha geride bırakarak, yeni heyecanlarla ve büyük umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılı yüce Türk milleti olarak bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır.  Bu vesileyle Birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörü ve sevginin ön planda olduğu huzur içerisinde bir yıl geçmesi temennisiyle, 2023 Yılının ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek, tüm vatandaşlarımıza en içten saygı ve sevgilerimi sunar, yeni yıllarını tebrik ederim" dedi.

"BAŞKAN DÜZ" 2023 ÜLKEMİZE MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM!

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, mesajında hayır temennilerinde bulundu. Mesajında şu ifadelere yer verdi. "2023 yılının ülkemize ,ilçemize ve milletimize hayırlar getirmesini; sevdiklerimizle birlikte sağlık, mutlu ve huzur içinde bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

"BAŞKAN CANİK" ACISIYLA TATLISIYLA BİR YILI GERİDE BIRAKTIK!

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te güzel temennileriyle, Çamoluk'lu hemşehrilerine seslendi. Mesajında şu ifadelere değindi. "Bir yılı daha geride bıraktık ömrümüzden daha şimdiden anılarımızda kaldı acısı ve tatlısı ile ve yeni bir yıla daha merhaba diyoruz.

Yeni yılın tüm güzellikleri beraberinde getirmesi dileğiyle yeni yılda her gün sağlık huzur mutluluk ve başarı ailemizden sevdiklerimizden, Ülkemizden ve tüm Dünyadan eksik olmasın 2023 yılımız kutlu olsun" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2023, 07:41

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205