Çamoluk Yine Vekaleten

Çamoluk Kaymakamı Murat Zadeleroğlu,Ağrı Taşlıçay'a tayin oldu.

Çamoluk Yine Vekaleten
 
İlçemizdeki Normal süresi geçtiğimiz yıl dolan ve kendi isteğiyle görev süresini bir yıl daha uzatan,Çamoluk Kaymakamı Murat Zadeleroğlu İçişleri bakanlığının yayınladığı  genelgeyle birlikte Ağrı,Taşlıçay Kaymakamlığına atandı.
Yaklaşık üç yıldır Çamoluk’ta görev yapan Murat Zadeleroğlu 19. Bal Festivalinde  Çamoluk Meslek Yüksek Okulunu yapmadan gitmeyeceğim demişti.
Murat Zadeleroğlu’nun yardımına İTO yetişerek Okul yapımını üstlendi.Bu nedenle de Zadeleroğlu’da gönül rahatlığıyla Çamoluk’tan ayrılıyor.
Yapılan açıklamalarda, Zadeleroğlunun yerine atama yapılmadığı bildirilerek,Çamoluk kaymakamlığına,vekaleten Şebinkarahisar Kaymakamının bakacağı bildirildi.
 
Geçtiğimiz haziran ayında dünya evine giren Murat Zadeleroğlu,Çamoluk Kaymakamlığı dönemimde birde Trafik Kazası geçirmişti.(Sivas Koyulhisar’da)
 
İçişleri bakanlığını yaptığı açıklamaya göre;
Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kararnamesi Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül tarafından onaylanmıştır.
    Söz konusu Müşterek Kararname
ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 363 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmiştir.
    Buna göre; Bakanlık Merkezinde görevli 7 Mülki İdare Amirinin görev
yerleri değiştirilirken, 9 Kaymakam ve 11 Vali Yardımcısı Bakanlık Merkezindeki değişik görevlere getirilmiş,
    Anılan kararname ile 59 Vali Yardımcısının yerleri değiştirilirken 38 Vali Yardımcısı Kaymakamlığa, 1 Vali Yardımcısı İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne,
 
    162 Kaymakamın naklen yerleri değiştirilirken 69 Kaymakam Vali Yardımcılığına, 4 İl Hukuk İşleri Müdürünün naklen yerleri değiştirilirken, 1 Kaymakam İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne, 
    Kaymakamken Büyükşehir Belediyesine atanan 1 Mülki İdare Amiri de tekrar Kaymakamlığa atanmışlardır dendi.
 
Bu Kararnameye göre Giresun’da yapılan atama ve dğişiklikler şöyle;
Kırıkkale Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz ve İsmail Özdemir, Giresun Vali Yardımcılığı görevine atanırken Giresun Vali Yardımcısı Günay Öztürk’ün ataması Kırklareli Vali Yardımcılığına yapıldı.
Keşap Kaymakamlığına Niğde Vali Yardımcısı Polat Kara atanırken, Keşap Kaymakamı Tamer Orhan Hayrabolu Kaymakamlığı görevine atandı. Bulancak Kaymakamlığına Kadıhan Kaymakamı Tayfur Elbasan atanırken Bulancak Kaymakamı Ayhan Durmuş Yalova Vali Yardımcılığı görevine atandı.
Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan Göksun Kaymakamlığına, Alucra Kaymakamı Ünal Koç Yazıhan Kaymakamlığına, Çamoluk Kaymakamı Murat Zadeleroğlu Taşlıçay Kaymakamlığına, Çanakçı Kaymakamı Murat Eren Hozat Kaymakamlığına ve Dereli Kaymakamı Murat Özdemir Karayazı Kaymakamlığına atanırken boşalan bu kaymakamlıklara herhangi bir atama yapılmadı.
 
 
 
MURAT ZADELEROĞLU KİMDİR
Trabzon'un Dernekpazarı İlçesi Akköse köyü nüfusuna kayıtlı olan Murat Zadeleroğlu, 1980'de Bursa'da doğdu. 1995 yılındaTicaretve Sanayi Odası İlköğretim Okulundan, 1998 yılında Bursa Cumhuriyet Lisesinden, 2003 yılında iseSelçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Murat Zadeleroğlu, 2006 yılında 93.dönem Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.
Giresun'da teftiş stajını, Tokat'ın Erbaa İlçesinde kaymakam refikliği stajını tamamlayan Zadeleroğlu, Samsun'nun Yakakent İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.
Manchester Üniversitesinde 1 yıl süre ile İngilizce ve kamu yönetimi eğitimi alan Murat Zadeleroğlu, 6 Ekim-14 Kasım 2008 tarihleri arasında Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde 40. dönem Kamu Diplomasisi Kursuna katıldı. 17 Kasım 2008-26 Şubat 2009 tarihleri arasında düzenlenen 93. Dönem Kaymakamlık Kursundan mezun oldu.

Çamoluk Haber olarak, Çamoluk Eski Kaymakamı Murat Zadeleroğluna yeni görevinde başarılar diliyoruz.


Çamoluk Haber
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem MEST
muharrem MEST - 13 yıl Önce

güle güle kaymakam bey yolun izin bahtın açık olsun :şahsım:çamoluk ve çamoluklu sizi hiç bir zaman unutmayacak:yüce ALLAH yar ve yadımcınız olsun: saygılarımla:

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205