Çamoluk Yolları için Bir Umut

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz Ankara'da yaptığı ziyaretlerle Çamoluk'un yol sorununa umut oldu.

Çamoluk Yolları için Bir Umut


Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz 19 Ağustos 2020 Çarşmaba Günü  Milliyetçi Hareket Partisi İstabul Milletvekili Arzu Erdem ve  Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı 
Ertuğrul Gazi Konal ile birlikte Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret ederek Çamoluk'un yol sorunlarını dile getirdi.
Konıu ile ilgili olarak Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz bir açıklama yaptı.
Fatih Düz yaptığı açıklamada;
"İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arzu ERDEM, Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi KONAL ile birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU'nu Makamında ziyaret ederek Çamoluğumuz'un ulaşımla alakalı olan sorunlarını dile getirdik.
Giresun İlimize tek bağlantı yolumuz olan Alucra Çamoluk arasının çok dar ve virajlı olması nedeniyle birçok kazaya sebebiyet vermesi özellikle kış aylarında aşılması çok zor ve tehlikeli bir yol olması,  Çamoluk, Gölova yolumuzun genişletilmesinden  ve Gücer'deki dar köprümüzün yenilenmesine, Zağpa grup yolumuzun Karayolları ağına alınmasına kadar tüm sorunlarımızı dile getirdik.
Sayın Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'nu İlgi ve alakalarından dolayı Şahsım ve Çamoluk Halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
Çamoluk Haber
 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2020, 20:47

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205