Çamoluk'a Petek park

DSİ tarafından Çamoluk Irmak Kenarına Modern bir yaşam alanı yapılacak.

Çamoluk'a Petek park

 DSİ Tarbzon Bölge Müdürlüğü tarafından Çamoluk Irmağı için yapılan, Taşkın ve Rusubat zararlarından koruma projesi çerçevesinde, Irmak Kenarına petek şeklinde büyük bir de park yapılacak.

DSİ 22 bölge Müdürlüğü tarafındabn yapılan açıklamada, projeye 2016 yılı içeri başlanacağı açıklandı.

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'den aldığımız bilgilere göre, Projenin uygulama alanı olarak, TOKi konutlarının alt bölgesi ve Gölpark'ın tesbiği edildiği, her iki alanı kapsayacak büyüklükte bir yaşam alanı hayata geçirilecek.

Konu ile ilgili olarak DSİ  tarafından yapılan açıklama;

DSİ 22. (Trabzon) Bölge Müdürlüğü, Göl-Su projelerinin yanı sıra, taşkın ve rusubat zararlarından koruyacak olan projelerini de bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Giresun İli, Çamoluk İlçe Merkezini taşkın ve rusubat zararlarından koruyacak olan proje, aynı zamanda barındırdığı Bal Peteği şeklindeki park alanı ile de yöre halkına sosyal bir yaşam alanı sunmuş olacak. Park alanında mesire yerleri göl alanı ve sosyal donatılar yer alacak. Proje kapsamında ayrıca araç ve yaya köprüleri de yapılacak. 2016 yılı yatırım programı ve uygulama planına teklif edilecek olan projenin programa girmesi halinde 2016 yılı içerisinde yapımına başlanacak.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 10:09

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇAMOLUKLU HEMŞEHRİN
ÇAMOLUKLU HEMŞEHRİN - 7 yıl Önce

başkan akarçeşme gitti şimdi hiçbirşey yok ortada bu projede duyduğuma göre iptal olmuş ama nerde çamolukular değerini bilmedi sattılar adamı hain ilan ettiler..Allah her zzaman haklının yanındadır.vesselam!

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205