Dernekler Sabah Kahvaltısında Buluştular!

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin öncülüğünde, Köy, Mahalle Dernek Başkanları ve yönetimleriyle, geleneksel olarak düzenlenen istişare tanışma toplantısı Kutluca Köyü Dernek Başkanı Süleyman Akbulut ve yönetiminin ev sahipliğinde 5 Şubat Pazar günü, Beykoz Cumhuriyetköy' de bulunan Semazen Garden tesislerinde gerçekleşti.

Dernekler Sabah Kahvaltısında Buluştular!

36 Köy ve Mahalle dernek başkanları ve yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda katılım oldukça yüksek olurken, toplantı ev sahibi Kutluca köyü dernek başkanı Süleyman Akbulut açılış konuşmasını gerçekleştirerek, öncü Çamoluk derneği Yönetim kurulu başkanı Hacı Canik'e, yönetim kuruluna ve tüm Köy Mahalle dernek başkanları ve yönetimlerine teşekkür ederek toplantının hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. 

Kahvaltılı tanışma ve istişare toplantısına Öncü Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Canik ve yönetimi, Ev sahibi Kutluca Köyü Dernek Başkanı Süleyman Akbulut ve yönetiminin yanısıra Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk Köy Dernek Başkanları ve Yönetimleri, Pendik Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Güleç, Şebinkarahisar Ajans Gazeteci Sadi Toygar katıldı.

DERNEK BAŞKANI HACI CANİK; "BİRLİKTE HAYIR VAR"

Her zaman olduğu gibi bu toplantıda Güçlü bir şekilde Birlik, beraberlik mesajları veren Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik tarafından yapılan konuşmada;" Birlikte hayır var" düşüncesi ile Sivil toplum kuruluşları olarak birlik beraberlik içinde sorunları konuşmak ve çözüm önerilerini burada paylaşarak memleketimize katkı sağlamaktır . 

Toplantılarımız her zamanki gibi yoğun ilgi görüyor hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Yakın zamanda bölgemizin sorunlarını konuşmak ,sorunlara çözüm bulmak ve yol haritası belirlemek için Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk sivil toplum kuruluşları "güç birliği" buluşmalarını gerçekleştireceğiz . Birlik beraberliğimiz daim olsun" dedi 

ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKANI FATİH DÜZ; GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU!

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz toplantıda selamlama konuşması yaptı. Çamoluk'ta Belediye tarafından yapılan hizmetler, sağlık hizmetleri, yol sorunları, Ankara temasları, yeni projelerin detayları, Çamoluk-Gölova yolu, Zağpa grup yolu ile bağlantı yolları sorunları ve Kırsal kalkınma projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Çamoluk Dernek başkanı Hacı Canik, öneride veya fikrini beyan etmek isteyen Başkanlara seslenerek konuşmak isteyenlere çağrıda bulundu.

Söz İsteyen Şebinkarahisar Ajans Gazeteci Sadi Toygar kürsüye davet edilerek 

DOKAP’IN DESTEKLEYECEĞİ 15 PROJENİN İMZALARI ATILDI.

Gazeteci Toygar konuşmasında, Giresun Valisi Enver Ünlü, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenerek Giresun’da hayata geçirilecek olan 15 adet projenin imza törenine katıldığını ve projelerle ilgili brifing vererek bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra söz isteyen Çamoluk Kur'an Kursu Derneği yönetim kurulu üyesi Veysel Duymaç kürsüye davet edilerek bir kısa konuşma yaptı. Duymaç "Çamoluk Kur'an kursumuza sahip çıkmamız gerektiğini, bizim en çok isteğimiz sizlerden talebimiz manevi destek, maddi destek bir şekliyle sizlerin hayırsever hemşehrilerimizin yardımlarıyla yol alıyor" dedi.

Toplantı kapanış konuşmasında Çamoluk Dernek başkanı Hacı Canik, "Bu geleneğin artarak bundan sonrada devam edilmesi kararı aldıklarını ve bir sonraki toplantının hangi Köy ve Dernekte olacağı bilhare ilan edilecektir"dedi.

Toplantı daha sonra dilek ve temennilerle yapılan sohbetlerle son buldu.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2023, 23:21

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205