Dursun Duyan'dan Köprü Teşekkürü

Çamoluk İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan Çamoluk Haber'i ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulunarak Gücer köprüsü için emek sarf edenlere teşekkür etti.

Dursun Duyan'dan Köprü Teşekkürü


İl genel meclis Üyesi Dursun Duyan yılların sorunu Gücer Köprüsünde sona gelinmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, köprünün inşaat sürecinin başlayabilmesi için verilen mücadelesini belegeleri 
ile anlatarak,gelinen süreçten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Dursun Duyan, sabırla sürdürdükleri çalışmanın sonuç vermesinden, başta Çamoluk olmak üzere köprüyü kullanan vatandaşlar için tehlike ve sıkıntıların ortadan kalkacak olmasının büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.
Dursun Duyan konu ile ilgili yaptığı açıklamada;
"09.09.2022 tarihinde İl Genel Meclisimize, Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte verdiğim önerge ile İhale edilmesine ve Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 ilk baharında biteceğini müjdelemesine rağmen hiç bir çalışma yapılmayan YSE köprüsü ile ilgili İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımla başlatmış olduğum süreçte; 12 Ekim 2022 tarihinde ilçemize gelerek komisyon raporu tutan İl Genel Meclisi yol ağı komisyonu üyelerimizin tutmuş olduğu, köprünün acilen yapılmasının gerektiğini belirten raporumuz, 3 Kasım 2022 tarihinde okunarak oy birliği ile Meclisten geçirilirmişti. İl Genel Sekreterimizin Eklediği üst yazı ile birlikte, 25 Kasım 2022 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğüne talep olarak iletilmiştir. Karayolları Genel Müdürlüğü çalışmamız neticesinde meclisimize verdiği 20.12.2022 tarihli cevabında; İhale sürecinin resmen başladığını belirterek, 13. Ocak 2023 tarihinde YSE köprümüzün ihalesini yapmıştır. Bu günlerde şantiyesi kurularak yapımına başlanan ve en kısa sürede tamamlanması planlanan YSY köprüsünün yapılmasında emekleri olan ve beni yalnız bırakmayan, Başta Giresun Valimiz Sn. Enver Ünlü beye, İl Genel Meclisi Başkanımız Ahmet Şahin’e, İl Genel Meclisi Yol Ağı Komisyonu Başkanı Cafer Mavi ve Komisyon üyesi arkadaşlarıma, konuyla ilgili meclise önerge verdiğim ilk günden beri tüm kararları oybirliğiyle kabul ederek memleket menfaatine olan bu çalışmayı destekleyen Meclis üyesi arkadaşlarıma, Şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. 
Memleketimize milletimize hayırlı olsun" dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 09:25

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205