Eski Başkan Şinasi Tekoğlu'na Vefa Ziyareti!

Çamoluk Ak Parti eski ilçe başkanı, ve bir dönemin Çamoluk Derneği yönetim kurulu başkanı, adından çokça söz ettiren emektar başkan Şinasi Tekoğlu'na 28 Kasım akşamı Çamlıca Ferah Mahallesi'nde bulunan evinde sürpriz ziyaret yapıldı.

Eski Başkan Şinasi Tekoğlu'na Vefa Ziyareti!

Hacıahmetoğlu köyünden olan Başkan Tekoğlu' Köy dernek başkanı Yaşar Çaputlu ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla Çamlıca Ferah Mahallesi'ndeki evine bir takım ziyaret düzenlediler. Başkan Tekoğlu' ziyaretten oldukça bir hayli memnun olduğu görüldü. Ziyarette Hacıahmetoğlu köyü dernek başkanı Yaşar çaputlu ve yönetim kurulunun yanı sıra yöremizin sevilen ses sanatçılarından Nazmi Can, Onur Bozatlı, ve Sabit Münüklü'de eşlik ettiler.

Yöremizin ses sanatçıları evinde  küçük bir konser vererek, Tekoğlu moral depolamış oldu.

Ziyaretle ilgili oğlu, Caner Tekoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; " Bu akşam babam Şinasi Tekoğlu'na ziyarete gelen köyümüz Hacıahmetoğlu Dernek başkanı Yaşar Çaputlu ve yönetimine, yöremizin sevinen yüzleri ve seslerinden, Nazmi Can, Sabit Münüklü, ve Onur Bozatlı'nın ziyaretiyle onure olduk. Tekoğlu ailesi olarak şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2022, 09:13

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205