Gücer Derneğinden Ramazan Boyunca İftar. Bayramın 2'inci Sabahı ise...

Gücer Derneğinin öncülüğünde hayırsever sponsor iş adamlarının katkılarıyla bu yılda Gücer'liler her gün iftar da buluşacak!

Gücer Derneğinden Ramazan Boyunca İftar. Bayramın 2'inci Sabahı ise...

Gücer Derneğinin 20 yıldır aralıksız sürdürülen iftar programı bu yıl da aralıksız Ramazan boyunca Gücerli vatandaşlar iftarda buluşacaklar.

Çamoluk Yeşilırmak et lokantasından gelen ahçı zengin menüsüyle, günlük 250 kişilik yemek çıkarması hedefleniyor!

Bayan ve erkek vatandaşlar ayrı tahsis edilmiş bölümlerde iftarlarını açarken, iftar sonrası çaylarını yudumayıp sohbet etme imkanı bulacaklar. İftar sonrası vatandaşlar Gücer camiinde teravih namazlarını eda etme imkânı da bulacaklar.

BAYRAMIN 2'NCİ GÜNÜ SABAH AÇIK BÜFE KAHVALTI!

Gene yıllardır,  gelenek hale gelen Bayram kahvaltısı, bu yıl Bayramın 2'nci günü sabah açık büfe şekliyle vatandaşlara ikramda bulunulması planlanıyor.

Aynı zamanda Gücer köyü şehirler arası,Trabzon Gümüşhane ve Bayburtu iç Anadoluya bağlayan yol üzerinde bulunmasıyla ev sahipliği yapmakta. Bayburt, kelkit ve şiran otobüslerinin ise duraklama yaptığı yer olan misafirperver Gücer köyünde, yolcular hem iftar ederken bayramın 2'nci sabahı kahvaltı yapma imkanında bulunacaklar.

Çamoluk Haber olarak Gücer Derneğine Hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 11:36

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
M. ALİ ÇALAKEL
M. ALİ ÇALAKEL - 1 yıl Önce

M ALİ ÇOLAKEL BU YEMEK DE VE BAYRAM DA KATKISI OLAN ÇORBADA TUZU OLAN HERHES TEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH HAYIRLARINI KABULETSIN EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205