Gürçalı'da Bu Kış Minik Patilerin Yüzleri Gülecek!

Gürçalı derneğinden anlamlı davranış. Bölgesel ve konumu gereği dağ keçileri ne de komşuluk yapan, dağ keçisi simgesiyle adını sıkça duyduğumuz Çamoluk Gürçalı köyü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan mama bağışıyla sokak hayvanlarının bu yıl yüzlerini güldürecek.

Gürçalı'da Bu Kış Minik Patilerin Yüzleri Gülecek!

YARIM TON KURU MAMA MİNİK DOSTLARLA BULUŞTU!

Gürçalı köyü Dernek başkanı Mevlüt Mercan ve yönetiminin başlattığı sokak hayvanlarına yönelik mama kampanyası hayırsever üyeler tarafından büyük talep gördü.

Yaklaşık 120 hanelik köyde, kış mevsimi dolayısıyla hane sayısı 5'e düşmekte. Yaz aylarında beslenme sorunu olmayan küçük canlıların kışın bacalardan dumanların tütmemesiyle, beslenme problemi yaşayan küçük canlılara Gürçalı Köyü Derneği tarafından 16 paket mama gönderildi.

KÜÇÜK PATİLER KÖY MUHTARINA EMANET!

Gürçalı Köyü Muhtarı Veli Düztaş, her yıl olduğu gibi bu kışta, periyodik olarak sokak hayvanlarına mamalarını verecek. Muhtar Düztaş yaptığı açıklamada, "Kış aylarında köydeki 3-5 hanenin dışında kimsenin olmamasından dolayı sokak hayvanları açlıktan telef oluyorlar, soğuk kış günlerinde onları unutmayalım, tüm hayırsever hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 17:23

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat Akardere
Sedat Akardere - 1 yıl Önce

Teşekkürler...
Başkanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205