Gürçalı Derneği Başkanını Seçti!

Gürçalı Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Çift listeye hakim kongrede en fazla oyu alan Ahmet Fazlaoğlu başkanlığa seçildi.

Gürçalı Derneği Başkanını Seçti!

Gürçalı köyü derneğinin olağan kongresi 19 Şubat Pazar günü Üsküdar Küplüce'de bulunan Dernek binasında gerçekleştirildi.

Kongre açılış konuşmasını önceki dönem Dernek Başkanı Mevlüt Mercan gerçekleştirdi. Görevini teslim eden Mercan, yapılmış faliyet ve gerçekleşmesi planlanan projelerle ilgili bilgi tazelemesinde bulundu. Deprem Afetine de değinen başkan Mercan, vefat eden vatandaşlara rahmet, yaralı vatandaşlara şifa diledi. Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını ve yeni seçilecek başkana ve yönetimine başarılar diledi.

Gürçalı olağan kongresine Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik, Gürçalı Köyü Muhtarı Veli Düztaş, Küplüce Muhtarı Esat İri ve Gürçalı'lı vatandaşlar katıldı. Kongrede 2 liste olmasından dolayı Gürçalı'lı vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu görüldü.

Gerçekleşen kongrede başkanlığa, Ahmet Fazlaoğlu ve Burhan Akardere 2 liste ile çıkarak kapalı oylama usulü yapıldı. Divan Başkanı, H.İbrahim Düztaş, Divan Katip üyeleri, Fatih Kırtaş, Dursun Akardere, Erdal Kaynak eşliğinde yapılan kongrede en fazla oyu alan Ahmet Fazlaoğlu Gürçalı Derneği Başkanlığına seçildi.

Dernek ile ilgili sosyal medya'da duyuru mesaj v.b gönderimlerini editör, Emre Fazlaoğlu'nun bu dönemde devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Dernek Başkanı ve yönetimi şu şekilde; Başkan Ahmet Fazlaoğlu, Murat Düztaş, Kerim Güneş, Ümit Karakaşoğlu, Emre Fazlaoğlu, Oğuzhan Cevahir, Kadircan Ayaksız, seçildiler.

Daha sonra Başkan Fazlaoğlu, teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Tüm katılımcılara kongreye ilgi gösteren hemşehrilerine seslenerek teşekkür etti. Önceki dönem Başkanı Mevlüt Mercan, Ahmet Fazlaoğlu, ve Burhan Akardere kürsüye çıkarak dostluk mesajları verdi. Her iki liste birbirlerini tebrik ettiler.

Ahmet Fazlaoğlu; Evli 1 çocuk babası, 40 yaşında, nakliye taşımacılık mesleğine sahip. Geçmiş dönem Dernek yönetiminde aktif rol almıştı.

Çamoluk Haber olarak yeni seçilen Gürçalı köyü Dernek Başkanı Ahmet Fazlaoğlu'na ve yönetimine başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2023, 11:07

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erhan Arabul
Erhan Arabul - 1 yıl Önce

Yakın köylünuz olarak dernekce yapılan çalışmaları takdir ediyor yeni görevinde ahmet abiye başarılar dilerim

Fahrettin soral
Fahrettin soral - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205