Hacı Yılmaz Karabul 4-6 Yaş Kur'an Kursu Açılıyor!

Çamoluk Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü Hacı Yılmaz Karabul 4-6 Yaş çocuklar Kur'an Kursu 26 Eylül Pazartesi açılış merasimi ile faaliyete geçecek.

Hacı Yılmaz Karabul 4-6 Yaş Kur'an Kursu Açılıyor!

Temelinden bu güne hassasiyet ve titizlikle İnşa edilen bina Çamoluk Müftülüğünün, Kaymakamlık ve Belediyenin gözetiminde modern bir yapı şekliyle ilçemiz Çamoluk'a hayırlı hizmetler için kazandırıldı.

4-6 Yaş öğrenci Kur'an kursu ana binanın giriş katında faal olacak. Bina genel özellikleri 2 derslik, 1 mutfak, 1 yemek salonu, 1 idari eğitici odası, 2 oyun salonu, 1 misafir dinlenme salonu ile oluşan modern bir yapıya sahip.

Çamoluk ilçe müftülüğü bünyesinde faaliyet gösterecek ve 26.09.2022 tarihinde açılışı yapılacak olan 4-6 yaş Kur'an kursumuzda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İLÇE MÜFTÜSÜ MAHMUT ATEŞ'TEN AÇILIŞA DAVET.

Müftü Ateş davet mesajinda şu ifadelere değindi.

"Pazartesi gerçekleştireceğimiz açılış merasimine tüm halkımız davetlidir. Anılan tarihte açılış merasimine imkanı olan bütün kardeslerimizi bekliyoruz. Rabbim şimdiden hayırlı ve bereketli eylesin" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH DÜZ'DEN AÇILIŞA ÇAĞRI.

Belediye Başkanı Fatih Düz sosyal medya hesabindan davet için mesaj yayımladı.

"İnsan ölünce şu üçü dışında amellerinin sevabı kesilir. Sadaka-i cariye(faydası süregelen hayr), kendisinden faydanılan ilim ve arkasından dua eden hayırlı bir evlat."

İlçemiz Kur'an Kursu bünyesinde hizmete açılacak olan HACI YILMAZ KARABUL 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU'muzun açılışına tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2022, 04:55

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205