Hacıahmetoğlu Köyünden Festival Tadında Piknik!

Yaklaşık iki yıldır pandemi nedeniyle kabuğuna çekilen dernekler bu sene çok istekli, coşkulu ve özlem dolu sahnelere tanıklık ettirdi! Bunlardan biride Çamoluk Hacıahmetoglu köyü derneği, adeta misafirlerine festival tadında bir şenlik yaşattı!

Hacıahmetoğlu Köyünden Festival Tadında Piknik!

Hacıahmetoğlu köyü geleneksel pikniği 26 Haziran Pazar günü Ümraniye Devegeçidi mesire alanında gerçekleşti. Dernek başkanı Yaşar Çaputlu ve yönetiminin gerçekleştirdiği piknik şöleni sabah erken saatlerde start alarak, güneş batana kadar gün boyu devam etti.

Başkan Çaputlu konuşma yaparak misafirlerini selamladı. Program sunuculuğunu usta mikrofon Hüseyin Yetimova üstlendi. Programda vadimizin değerli seslerinden Nurettin Bay, Onur Bozatlı, Filiz Ağar, Haydar Keleş, ve Salim ışıklı' nın canlı performanslarıyla bir birinden güzel eserleriyle, adeta Hacıahmetoğlu köylülerin ve misafirlerin kulakların pasını artırdılar.

Misafir protokolde, Çamoluk belediye başkanı Fatih Düz, Çamoluk Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu başkanı Hacı Canik ve yönetimi,  Üsküdar belediye meclis üyesi Sadettin karaca  Üsküdar Sivas Koyulhisar platformu başkanı Ayhan Karaaslan, Yazılar ve Kurtuluş mahallesi dernek başkanı Fatih Sürücü, Taşçılar köyü dernek başkanı Ali Emeksiz, Teknoarsiv editörü Mustafa Çapacı, usluca köyü dernek başkanı İsmail Aydın, akyapı köyü dernek başkanı Fatih Başkan, Koçak köyü dernek başkanı Yavuz Yalçınkaya, Yeniköy dernek başkanı Erdal Ekmen, Egnir köyü dernek başkanı Dursun Yesir, Fındıklı köyü dernek başkanı Nejdet Arabul, Yusufeli köyü dernek başkanı İsmail Tolak, protokolde yer aldılar.

Oldukca kalabalık ve yoğun ilgi gösteren Hacıahmetoğlu köylüler ve misafirler Davul zurna eşliğinde hiç oturmadıkları özlenen Yöre halay oyunlarıyla doyasıya eğlendiler.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2022, 11:15

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205