Hafız Geco Bostanı (Parkı)

Çamoluk'ta bulunan Hafız Geco parkı bostan oldu.

Hafız Geco Bostanı (Parkı)

Usluca Köyü İşadamlarından ve Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Hafız Geco tarafından yaptırılan"Hafız Geco Parkı" Çay Bahçesi işletmecisi tarafından bostana çevrildi.

Çamoluk'ta yaşayanların ve Çamoluk 'lu çocukların rahatlıkla gezip  oturabilmeleri için yapılan park malesef ilgisizlikten dolayı bostan halini aldı.

Hafız Geco parkında açılan  büfeyi  işleten,  Selahattin Karabulut'un, parktaki  toprak ve çimen olan bölgelerde Fasülye Kabak, gibi sebze yetiştirerek tam bir bostan oluşturmuş parkın içerisinde.

Ortaya çıkan bu durumu Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'ye sorduk.
Başkan;parkın hazineye ait olduğunu söyleyerek, "2015 yılında burayı yeniden yapılandırarak çocuk parkı haline getireceğiz" dedi.
Akarçeşme; Parkın ilşletmesini de, Çamoluk Belediyesinin yapacağını açıkladı.

Konu ile ilgili görüş bildirenler, Çamoluk'a yapılan bu gibi sosyal yatırımların korunması gerektiğini dile getirdiler.

Çamoluk Haber












YORUM EKLE
YORUMLAR
Tugay KARABULUT
Tugay KARABULUT - 9 yıl Önce

kendimi bildim bileli o park çöplüktü. şimdi biri geldi orayı yeşertti. gelene bir bardak çay ikram etti. bu suçmu oldu. en az 10 yıldır kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi değeremi bindi. bence burada mesele oranın bostan olması değil oranın işletmesinin birileri tarafından şuan ki sabinin elinden alınmak istenmesi ile alakalı. Yazık diye buna denir. derdi olan çıkıp dobra dobra konuşsun. yılların çöplüğü bostan olmuş, üstünde çay kaynar olmuş bunu karalamak isteyene yazık denir.

Cihat zafer
Cihat zafer - 9 yıl Önce

Bu haberi yapan kişi ile gerçekten yüzyüze görüşmek isterim. Zihniyetini hala anlamış değilim. Memleketin ilk ve tek nezih mekanına nasıl böyle bir şey yazabiliyor :)

Cem karabulut
Cem karabulut - 9 yıl Önce

Bu park çocukların gezip oynadığı degil, anne babaların çocuklarını uzak tutmak istediği yerdi. Her yerde içki şişleri sigara paketleri vardı. Şimdi aileler gece yarılarına kadar huzurla oturup temiz bir nefes alıyor burada. Yukarıdaki haberi paylaşanların uzun zamandır çamoluktan haberi olmadıgı anlaşılıyor. Oranın işletmecisine laf atacağınıza ödül vermeniz gerekiyor. Zaten anlaşıldıgı üzere birilerinin dikkatini çekmiş ve değerli olmuş. Öyle olmasaydı on senedir çöplük olan bu yer için haber bile yapmazdınız. Saygısızlıgı ve emek hırsızlığını bir kenara bırakıp hak edenin hakkını verin. Böyle yalan yanlış haberlere kimse itibar etmez. Selahattin Karabulut un emeğine sağlık.

hayati
hayati - 9 yıl Önce

Çamoluk yeşil alan problemi,ağaç doku eksikliği olan bir yer.dolayısıyla bu park,göl park varsa başka parklar gerçekten park olarak hizmet görmeli.ağaçları,oyun alanları ve olması gerekenler olmalı.İşletmecisini tanımam,Nezih bir mekan görüşüne de çok katılmam.yazın bir-iki defa çay içtim,sıradan bir yerdi.bostan olması mezbelelik olmasından iyidir ama gerçek anlamda park olması daha önemlidir.esas önemli sorun Çamoluk ta nezih bir mekan eksikliği,yeşil doku eksikliği.belediye çalıştığını iddia ediyorsa Çamoluk ismi ile müsemma çam ağaçları falan diksinde yazın bir doğal gölge bulalım.göl parkata kumun içinde yanıp kavrulmayalım.yol kenarlarınada gölgesinde ahalinin dinleneceği ağaç bulalım vesselam.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205