İhmal ve Akrep Az Kalsın Öldürüyordu!

Bayır köyü orta Zağpa'da ikamet eden Mehmet Demirkaya dün gece 12:00 sularında, akrep sokması dehşetini yaşadı.

İhmal ve Akrep Az Kalsın Öldürüyordu!

Şoka giren ve acı içinde kıvranan Mehmet Demirkaya komşusundan yardım istedi. Yardımına koşan komşu ile ailesiyle apar topar vakit geçirmeden Çamoluk Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Mehmet Demirkaya'yı Hastanede nöbetçi güvenlik ve sağlık personeli karşılarken, o an hastene acil servisinde doktorun olmaması şaşkınlık yarattı. Sağlık personelinin doktoru arayarak hastaneye gelmesi sağlanarak, akrep sokma vakasında da yetersiz kalması hasta yakınları tarafından " söz konusu bir kalp krizi olsaydı hastanın durumu ne olacaktı" dedikleri söylendi.

Alucra devlet Hastanesine sevki gençleştiren Demirkaya, burada müşade altına alındı. Demirkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve bir süre daha Alucra hastenesinde gözetim altında kalacağı bildirildi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2022, 15:39

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mansur Sürücü
Mansur Sürücü - 1 yıl Önce

Bizde hastane yok doktor yok adımiz ilce

Mehmet demirkaya
Mehmet demirkaya - 1 yıl Önce

Hastane personeli benim hastaneye girişimle doktorun dışardan gelişi arasındaki sürenin görüntülerini yoruma koysunlar kim asılsız konuşuyor herkes görsün.
Ben hastaneye girdikten sonra görevli hemşire telefonla doktoru çağırdı ve doktorun gelişi en az 15 dakika sürdü aynı zamanda doktor hastahane dışından geldi.
Kamere görüntülerini önce hastahane personeli izlesin

Hastane personeli
Hastane personeli - 1 yıl Önce

Merhaba. Doktorlarımız şuan aktif nöbet tutmakta. Şikayeti olan hasta ya da yakını varsa emniyet güçleriyle irtibata geçerek şikayette bulunabilirler. Lakin o günün kamera kaydı da bulunmakta. Bu düpedüz asılsız ve yalan haberi sayfanızdan kaldirmazsaniz, gerekli suç duyurularını adli mercilere bütün hastane personeli olarak ayrı ayrı yapacağımızdan kuşkunuz olmasin.

Çamoluklu
Çamoluklu - 1 yıl Önce

Maalesef aynı durumu defalarca yaşıyoruz hastahanenin durumu içler acısı.

cemil yildiz  gurcali  koyu
cemil yildiz gurcali koyu - 1 yıl Önce

yesekkurler sa olasin saygilarimla basarilar dilerim haber icin

cemil yildiz  gurcali  koyu
cemil yildiz gurcali koyu - 1 yıl Önce

yesekkurler sa olasin saygilarimla basarilar dilerim haber icin

Mu sevindik
Mu sevindik - 1 yıl Önce

Kalitesizmis. Kaliteli olsaydı ömrü 2saatbelki Anında Allah uzun Ömür versin

Halil bekiroğlu
Halil bekiroğlu - 1 yıl Önce

Öncelikle hemşehrimize geçmişolsun.ilçemize gelince ili tarafından kaderine terkedilmiş bir ilçe.ama biz çamoluk,lular olarak başımızı ellerimizin arasına alıp düşünmeliyiz.dernekler yalvar yakar çamoluk nüfusunu üçbine çıkardı.ben yeni geldim çamoluktan.şuanda ikibine düşmüş.yardım payı nüfusa göre veriliyor.öncelik nüfusa göre tanınıyor.biz neyapıyoruz habire nüfusu azaltıyoruz.ilçemizde sosyal faliyet yok.gelen doktorlar durmuyor.duranlarda buşekilde hastaneyi yani görevini ihmal edebiliyor.keza eğitimcilerimiz din görevlilerimizde aynı şekilde


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205