"İlk Evim İlk Arsam Projesi" Çamoluk 4 Arsa ile listede!

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Ekim'de açıkladığı tarihin en büyük sosyal konut projelerinden biri, İlk Evim İlk Arsam Projesi, Toki tarafından Çamoluk 4 arsa ile listeye dahil oldu.

"İlk Evim İlk Arsam Projesi" Çamoluk 4 Arsa ile listede!

Arsalar ada ve paylarına göre şöyle sıralandı.Temin edilecek arsalar, Hürriyet Mahallesi 126 ada 1 parsel ve 131 ada 15 parsel Karşıyaka Mahallesi 166 ada 39 parsel, Köroğlu Mahallesi 431 ada 5 parsel olarak Toki tarafından listeye dahil oldu.

Ekibimiz projede yer alan arsaların görüntülerini çıkararak merak uyandıran adaylara kolaylık sağladı. Daha kapsamlı incelemek isteyenler Tapu müdürlüğü resmi sayfasından, Tapu sorgulama sekmesini tıklayarak bilgilerin girilmesi ile karşılarına çıkacaktır.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, bahsi geçen proje ile ilgili, sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Düz şu ifadelere değindi "Sevgili Çamoluk'lular Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "İLK EVIM ARSA PROJESİ" kapsamında İlçemiz Toki tarafından müstakil ve müşterek arsa satışı listesine dahil olmuştur. İlgilenen Vatandaşlarımızın Ziraat Bankasına başvurması gerekmektedir" dedi.

Söz konusu arsalara Sadece Çamoluk'ta ikamet eden kisilerin başvuru yaparak arsalara talipli olabileceklerinin altı çizildi. Yetkililerden son başvurunun 7 Kasıma kadar yapılacağı bilgisi aktarıldı.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 23:59

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205