İşte Dernekçilik; Yanan Evi Kısa Sürede Yenilediler

Evi yanan hemşerimizin evini 3 ayda yenileyerek teslim ettiler.

İşte Dernekçilik; Yanan Evi Kısa Sürede Yenilediler

22 Eylül de Ataşehir  Yeni Çamlıca Mahallesindeki Salim Tatar'a ait  gece kondu, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelmişti.

Yangından hemen sonra  Ataşehir Giresunlular Derneği  ile Çamoluk Derneği Ataşehir Giresunlular Derneği öncülüğünde harekete geçerek  yanan evin tadilatını yaparak sahibine teslim ettiler.

Hayırseverlerin yardımları ile yapılan çalışmalaradan sonra, evi teslim eden Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu Sosyal Medya Hesabından  bir açıklama yaparak katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Yaptıklarının sosyal farkındalık projesi olduğunu, bu proje ile birlikte derneklerinin yaptığı ikinci proje olduğunu dile getirdi.

Yelekoğlu yaptığı açıklamada; "22 Eylül 2020 tarihinde evi yanarak kullanılamaz hale gelen hemşehrimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ivedi bir şekilde harekete geçerek Ataşehir Giresunlular derneği olarak çalışmalara başladık. Yaklaşık üç ay süren çalışma neticesin de senenin son gününde aileye evin anahtarını alnımızın akıyla teslim ettik. Allah (cc) bu hayır çalışmasında bizlere destek olarak yanımızda olan herkesten razı olsun" dedi.

Yazılar ve Kurtuluş  Mahallesi Derneği de yaptığı çalşıma ile  destekte bulundular.

Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi Dernek Başkanı Zeki Tatar yaptığı açıklamada; "3 Ay gibi kısa sürede yapılan çalışma ile evi yanan hemşehrimizin evini yenileyen başta Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Sayın Fatih Yelekoğlu'na Çamoluk Dernek Başkanı Sayın Hacı Canik beye ve tüm emeği geçen katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 14:27

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Arzu kargin
Arzu kargin - 2 yıl Önce

Merhabalar. Tesadüfen denk geldim bu farkındalık dolu yardım severlerliğinize keşke her yürek tek yürek olarak atabilsek. Çalışma ve sosyal etkinliklerinizde başarılar diliyorum. Allah razı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205