Kaymakam Furkan Berber'den Kurban Bayramı Mesajı!

İlçe Kaymakamı Furkan Berber içinde bulunduğumuz 2022 Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Furkan Berber'den Kurban Bayramı Mesajı!

BAYRAM SEVİNCİ ACI HÜZNE DÖNÜŞMESİN!

Mesajında özellikle sıla-i rahim ve tatil için memleket seyehatine yola çıkacak sürücülere de seslenen Berber, trafikte dikkatli olmaları, trafik kurallarına uyularak seyahat etmelerini ifade etti.

Kaymakam Furkan Berber, mesajında şu ifadelere değindi "Milli ve Manevi değerlerin, kardeşlik, dostluk ve güzelliklerin en yoğun şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha karşılamanın sevincini yaşamaktayız.

Dini ve milli duygularımızın zirveye çıktığı bu günlerde; sıkıntı ve kaygılarımızdan uzaklaşarak, sevginin, rahmetin, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir havayı hep birlikte teneffüs etmeyi umut ediyor, bu vesile ile vatanımızı savunurken canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, bayramı bu yüzden buruk geçiren ailelerine sabırlar diliyorum.

Bayramın birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle bütün Çamoluk’lu hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bayram dolayısıyla yollarda olan ve seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan da trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorumdedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 23:37

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205