Kaymakam Gidiyor!!!

Çamoluk Kaymakamı İbrahim Engin Şenay Çamoluk'tan ayrılıyor.

Kaymakam Gidiyor!!!

21 Eylül 2020 tarihinde Çamoluk'ta göreve başlayan İbrahim Engin Şenay 1 Şubat 2021 günü görev süresinin dolmasıyla birlikte Çamoluk'tan ayrılacak.

Vekil Kaymakam olarak görev yapan İbrahim Engin Şenay'ın Ankara'ya giderek 3 aylık kursa katılacağı ve daha yapılacak atamalarla birlikte Kaymakam olarak atanacağı ilçede göreve başlayacağı bildirildi.

İbrahim Engin Şenay'dan boşalacak olan Çamoluk Kaymakamlığına da,kaymakam atamalarına kadar  yine vekil kaymakam atanması yada, Alucra Kaymakamının vekalet etmesi bekleniyor.

Kaymakamın ilçeden ayrılacak olması nedeniyle Çamoluk Derneği, teşekkür plaketi verdi.

Plaketi; Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik adına, Yönetim Kurulu Üyesi Asım Kaleli taktim etti.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2021, 19:41

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Özdemir (Bayır Köyü)
Murat Özdemir (Bayır Köyü) - 3 yıl Önce

Çamoluk derneği yönetim kurulu başkanım Sn Hacı Canik ve kıymetli yönetimini kutluyorum.
Kaymakam Sn İbrahim Engin Şenay beyfendi geçici olmasını bildiği halde kendilerini yakınen takip ettiğim, özünde bir Çamoluk’ lu gibi veya hiç gitmeyecek gibi işine ve görevine sahip çıkan bir Kaymakamdı. Hayırlı olmasını dilerim. Hayatının geri kalan kısmında başarılar dilerim.
Çamoluk Haber ailesine iyi görevler dilerim aynı zamanda...

Muharrem MEST
Muharrem MEST - 3 yıl Önce

Allah yolunu bahtını açık etsin inşAllah

Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI
Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI - 3 yıl Önce

Sayın Kaymakam İbrahim Engin ŞENAY Beye kısa zaman zarfında İlçemize yapmış olduğu hizmetler için şahsım kurumum ve ilçem adına kendisine ve özverili ailesine teşekkür ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum.

ŞERBETÇİ ( PINARLI KÖYÜ)
ŞERBETÇİ ( PINARLI KÖYÜ) - 3 yıl Önce

Cimer üzerinden Pınarlı Köyü yolu ile ilgili yazdığım dilekçeye kendisi döneminde olumlu dönüş geldi. Bu sebepten de kendisini güzel anarım, elbette tüm hizmetleri için teşekkürler.

Yorum yazmışken şundan da bahsetmek istiyorum. Cimer üzerinden Gölova Çamoluk arasındaki yolun yapılması ile ilgili en az yüz dilekçem var hepsine aynı cevap geliyor, projesi hazır ihalesi bekleniyor deniliyor ama o ihale bir türlü yapılamıyor.
Ben Karayolları genel müdürlüğünü bile aradım bu konu ile ilgili, oradaki yetkililer ile temas kurdum hem de yüzlerce kez ve sonunda bana üstü kapalı şekilde değil gayet açıkça bu işlerin siyasi olduğunu uzun uzun anlattılar ben de şaşkınlık içinde dinledim. Giresun milletvekillerine, valiliğe her yere yazdım ve senelerdir yazdığım dilekçe sayısı 271. Bu yolun yapıldığını görmeden ölürsem çok üzüleceğim.

Bir de Çamoluk genelinde telefon çekim problemi var. Firma yetkililerinin telefonlarını uzun uğraşlar sonucu buldum ve çekim sıkıntısı olan yerleri anlattım beni bir dövmedikleri kaldı, bu konuyu da cimer ve btk kurumlarına yazdım aldığım cevaplar son derece üzücü ve tabiki olumsuz.

Sesimizi duyun artık yeter sayın yetkililer. Hizmet istiyoruz, yol istiyoruz, gsm çeksin istiyoruz.

Saygılarımla.

Fikret Kesecek
Fikret Kesecek - 3 yıl Önce

Sayın kaymakamımızın Allah yolunu açık etsin inşaAllah. Keşke dönüşü yine bizim ilçemize olsa
Insan bu kadar görevine bağlı olunca bizde tes zamanda alışmıştık. Cana yakınlığı içtenliği insan ayırmaması çok güzeldi.

Yetkin ekinci
Yetkin ekinci - 3 yıl Önce

Allah bahtını açık etsin bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205