Koçak'lılar Şile'de Unutulmayacak Bir Pikniğe İmza Attılar!

Koçak köyü dernek yönetiminin organize ettiği piknik şöleni özlenen görüntülere sahne oldu.

Koçak'lılar  Şile'de Unutulmayacak Bir Pikniğe İmza Attılar!

Piknik 19 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Şile Kurna köyünü tercih eden dernek başkanı Yavuz Yalçınkaya ve yönetim kurulu, bir gün öncesinden hazırlıkları özenle hazırlayarak, piknik konsepti ve program akışı, çalışmaları için yerinde arge çalışması yaptı.

Mesire alanın uzak kalması nedeniyle dernek yönetimi, ulaştırma, servis hizmetiyle aracı olmayan hemşehrilene kolaylık sağladıkları dikkatlerden kaçmadı.

Piknik şenliği 7:30 start aldı. Dernek başkanı Yavuz Yalçınkaya yönetim kurulu adına selamlama konuşması yaptı. Program sunuculuğunu tecrübeli sunucu Göksel Sağlam üstlendi.

Yöremiz sevilen seslerinden Nazmi Can, Filiz ağar, ve pikniklerin olmazsa olmazı davul zurna ekibi ile koçak köylüler ve misafirler doyasıya eğlendiler.

Koçak köyü piknik şölenine, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Federasyonu başkanı Muhterem Memiş, Çamoluk Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Hacı Canik ve yönetimi, Ümraniye meclis üyesi Orhan Koç, Taşçılar Köyü dernek başkanı Ali Emeksiz, Tekno Arşiv editörü Mustafa Çapacı, protokolde yer aldılar.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2022, 23:11

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Yaşar Çifçi
Mehmet Yaşar Çifçi - 2 yıl Önce

Bir koçaklı olarak aynı zamanda derneğimizin kurucu üyesi olmaktan gurur duydum başkanım yavuz yalçınkaya ve ekibini cani gönülden kutluyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205