Kurukol'da Büyük Yangın

Kurukol Mahallesin'de çıkan yangın devam ediyo.

Kurukol'da Büyük Yangın
 Bugün (20.08.2015) Saat:14:30 sıralarında Kurukol Mahallesi'nde çıkan yangın tüm çalışmalara rağmen kontrol altına alınamadı.
Kurukol Mahallesinde çıkan yangına ilk olarak Çamoluk İtfaiyesi müdahale etti, yangının büyümesi üzerene çevre ilçe itfaiyelerden yardım istendi.
Yangın Helikopterininde söndürme çalışmalarına katılacağı açıklandı.Yangın için Çamoluk halkı seferber olarak söndürme çalışmalarına katıldılar.
Yangın Şiran,Suşehri,Gölova ve Alucra itfaiyelerinin çalışmalarına rağmen büyüyerek devam ediyor.
Yangının ormana sıçramaması için ekiplerin mücadelesi devam ediyor.Yangının şuan için yerleşim yerlerini tehdit etmediği açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 15:50

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 9 yıl Önce

yöremizde ki yangını inşAllah az bir zayiat ile atlatırız. söndürme çalışmalarında emeği geçen tün insanlardan Allah razı olsun. kıymetli dostlar, zagpa.net veb sayfasının ziyaretçi bölümünün 23.01.2013 tarihli ve 29 nolu ziyaretçi sayfasında benim bir yorumum bulunmakta. ne olur bu yazımı tüm yöre yetkilileri ve dernek yöneticilerinin okumasını istiyorum. bizler acaba neden felaketler olduktan sonra tedbir almaya çalışıyoruz. derelerimizden sular boşa akmakta iken, dağlara ve köylerin üstlerine bir gölet yapmıyoruz. 15 gün önce bayırköyü'nde büyük bir yangın ucuz atlatıldı. gecenin o karanlığında ve yangının en ateşli sırasında köydekiler benden bahsetmişler. kıymetli dostlar, zagpa.net sayfasında benim yazılarımı okuduğunuzda, göreceksiniz ki, yangında ve diğer felaketlerde harcanan para ve insan gücü önceden harcansa inanın ki felaketleri daha az bir zarar ile telafi edeceğiz. tüm çamoluk halkına geçmiş olsun. bayırköyü -- kemal kuşcul

YAŞAR AyHAN KESECEK
YAŞAR AyHAN KESECEK - 8 yıl Önce

Rabbim bu gibi olay ların tek rarını yaşatmasınAllahım ilçemizin ve milletimizin yardımcısı olsun Amin

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205