Kutluca Köyünde Nöbet Değişimi

15 Ocak 2012 Pazar günü yapılan seçimle birlikte Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde, Dernek Başkanlığına Kazım Karaçoban seçildi.

 Kutluca Köyünde Nöbet Değişimi

 
15 Ocak  2012 Pazar günü yapılan seçimle birlikte Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde, Dernek Başkanlığına  Kazım Karaçoban seçildi.
Ataşehir  Türkeşli Köyü Dernek lokalinde yapılan  Kutluca Köyü  Derneği Kongresine  olumsuz hava şartlarına rağmen katılımın yüksek olduğu gözlendi.
Tek adayla gidilen kongrede oy birliği ile  Dernek Başkanlığına seçilen Kazım Karaçoban
yaptığı  açıklamada; Öncelikle kendilerine gösterilen güvenden dolayı teşekkür ettiğini ve kongre sürecinin tamamlanmasından sonra seçilen yönetimle birlikte Kutluca Köyü için çalışacaklarını söyledi.
Kazım  Karaçoban  Öncelikli hedeflerinin arasında gençlerin olduğunu ve bununla ilgili, Kutluca Köyü gençlerinden Üniversiteye gidenlere  burs verilmesi çalışmaları olduğunu açıkladı.
 
Kutluca Köyü Dernek Yönetimi Yapılan seçimle birlikte  şu kişilerden oluştu.
Dernek Başkanı:
Kazım Karaçoban Kaptan Duvarbaşı, Recep Mürseloğlu,
Celalettin Duvarbaşı, Müslüm Çatlak, Zafer Azizoğlu.Emin Duvarbaşı
Yönetim Kurulu Yedek: Sefer Tepetam, Şeref Özkan, Şakir Duvarbaşı, Eyüp Duvarbaşı,
Mahmut Güleç, Selim Akbulut, Murat Kesik.
Denetim Kurulu Asıl: Yılmaz Güleç, Zeki Duvarbaşı, Zeynel Kılıçdere.
Denetim Kurulu Yedek:Murat Çağlar, Celal Kınataşı, Eşref Kınataşı.

Çamoluk Haber







YORUM EKLE
YORUMLAR
halil ibrahim gerçek
halil ibrahim gerçek - 12 yıl Önce

SAYIN KAZIM KARAÇOBAN KUTLUCA KÖYÜ DERNEK BAŞKANLIĞINA SEÇİLMEN DOLAYISİYLE TEBRİK EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM. H.İBRAHİM GERÇEK YENİCE BEL. BAŞK.

ÖMER FARUK KARABUL
ÖMER FARUK KARABUL - 12 yıl Önce

Kazım Beye ve onun şahsında yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim..Hayırlı Olsun...Ömer F.Karabul.

serdar ortayol
serdar ortayol - 12 yıl Önce

sayın çamoluk haber kurucusu kazım beye bu hayırlı göreve talip olmasından dolayı teşekkür ediyorum önüne çıkacak bütü engelleri inşallah aşıp başarıların devamını diliyorum tekrar köyümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum

BAYRAM KÖSE
BAYRAM KÖSE - 12 yıl Önce

KAZIM BEYE VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLER DERNEKCİLİGİN BİR GÖNÜL İŞİ OLDUGUNU BİLE BİLE BU GÖREVE GELDİGİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ALLAH UTANDIRMASIN ŞAHSIM VE DULUNDAS MAHALLESİ DERNEGİ ADINA BAŞARILAR DİLERİM

sefer gür
sefer gür - 12 yıl Önce

sayın kazım karaçoban öncelıkle yeni görevin kutluca dernek başkanlığın hayırlı olsun allah utandırmasın başarılı olmanı canabı allahtan dilerim

İsmail BAKIRHAN
İsmail BAKIRHAN - 12 yıl Önce

Kutluca köyümüz derneğinin yapılan olağan kongresinde Dernek başkanlığına getirilen Sn Kazım KARAÇOBAN beyefendiye muvaffakiyetler diliyorum. Allah hayır kılsın,hayırlara vesile kılsın. Cemiyyet işi zor ve zahmetli bir iştir. Tüm zor ve zahmetliğine rağmen beklenen hayır hizmetlerin yapılması durumunda rahmeti celbedecek kadarda mühim bir vazifedir. Bu sorumluluğu ağır vazifede tekrar başarılar diliyorum.

Nazım KULAOĞLU
Nazım KULAOĞLU - 12 yıl Önce

Sayın Kazım KARAÇOBAN beye Görevinde Başarılar Dilerim.Hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205