Lezzetle Kelkit Çayının Buluştuğu Adres

Büyük şehirlerde sıkça rastladığımız lezzetlerden bazıları huzur vadisi bal diyarında hayal olmaktan çıkıyor. Özellikle "kuzu kokoreç" Nasıl mı! Haberimiz detayda.

Lezzetle Kelkit Çayının Buluştuğu Adres

KÖPRÜBAŞI ALABALIK & KOKOREÇ KÖFTE

Çamoluk Bayır köyü orta Zağpa'da bulunan işletme Kelkit çayının sıfır noktasına hakim serin suyu ve tatlı şırıltısıyla tereyağda alabalık, kuzu kokoreç, köfte, Eminönü uskumru çeşitleriyle ve odun ateşinde çayıyla vadide yeni lezzetlerle hizmet veriyor.

"DOĞALLIK BOZULMASIN VATANDAŞ DOĞALA HASRET BETON YAPILAŞMADAN HER ZAMAN KAÇINDIK"

İşletme sahibi Cengiz Dermirkaya, "insanlar beton yapıdan, gürültüden, kaçıp memlekete geliyor, müşterilerimize bu açıdan en iyisini sunmakla beraber doğallığı da ön plana getirdik"

Geçmiş tarihi, bahçesinde barındıran Demirkaya, babadan, dede'den kalma eski eserleri de bahçede sergileyerek müşterilerine keyifli bir ortam buluşturuyor anıları yeşertiyor!

Bunun yanısıra adınıda Bayır köyünün tarihi asma köprüsünden esinlenen Köprübaşı Alabalık yapımı yarım asırı aşkın tarihi asma köprüsüyle ün kazanmış, gelen müşterilerin uğrak yeri haline gelen köprü, müşteriler fotoğraf çekmek için oldukça keyif alıyorlar.

Alkolsüz aile mekanı tesis, huzur vadisinde ilçeye doğu yönüne doğru 15 dakikalık kısa bir yolculuktan sonra ulaşabilir ve hatta, Köprübaşı kokoreç işletme sahibi Demirkaya'nın "vaktiniz kısıtlımı arayın siz gelene kadar hazır olsun! güzel bir imkan sunmaktadır.

Ulaşım hizmeti olarak çeşitli uygulamalardan harita üzerinden konum bulabilir, aynı zamanda İnstagram @koprubası_alabalik_kokorec ve Facebook sayfalarından iletişime geçebilir güncel paylaşımları görebilmeniz mümkün olacaktır.

Haber:  Murat Özdemir.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022, 04:41

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem Tarlaci
Adem Tarlaci - 2 yıl Önce

Memleket gözümüzde tutuyor inşAllah en kısa zamanda ziyaret edecegiz calismalarinizda başarılar diliyorum selamlar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205