Pazar Tepesi Yandı

Çamoluk'un ilk dinlenme tesisi yandı.

Pazar Tepesi Yandı

Çamoluk Pazar Tepesinde bulunan Eyüp Köycü'ye ait kahvehanedeyangın meydana geldi.

Geçtiğimiz Cumartesi 30/11/2019 gece saatlerinde elektrik kontağından çıktığı  tahmin edilen yangın sonucu kahvehane  tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Çamoluk'un ilk dinlenme tesisi olan ve bir çok Çamolukluda olumlu ya da olumsuz anıları olan kahvehanede çııkan yangın Çamoluk İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu can kaybı yaşanmadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Çamoluk Haber

Yangın ile ilgili video

https://www.youtube.com/watch?v=hXY7kJik_R4&feature=youtu.be

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 13:48

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Safi
Ahmet Safi - 4 yıl Önce

Pislik yuvası idi, tekrar açılmaması, ruhsat verilmemesi lazım. Yakanın eline sağlık. Kahvehane işletmeciliği cehalettir, burada başka pisliklerde icra ediliyordu...

Ahmet Safi
Ahmet Safi - 4 yıl Önce

Cehalet, Allah’ın verdiği zaman nimetini boş işlerle heba etmektir. Kahvehane işletmeciliği de budur. Deden boş işlerle meşgul olmuş, yüzlerce insanının da vebaline girmiştir. Tövbe etsin ve bu kahve işletmeciliğinden ve diğer günahlarından istiğfar etsin vesselam.
değerli kardeşim...

Ahmet VICIL
Ahmet VICIL - 4 yıl Önce

Arkadaşlar eyüp amca duruyormuydu,yakin tarihte çıkmadım da

Nadir kuru
Nadir kuru - 4 yıl Önce

Çok geçmiş olsun her gelip geçenin mutlaka uğradığı bir yerdi inşAllah tez zamanda eski yerine yenisi yapılır

Enes köycü
Enes köycü - 4 yıl Önce

Cehalet nedir bilmeden ahkam keserek yorum yapıyorsunuz orası benim yıllarını vererek ekmek parası kazanmaya çalışan dedemin işletmesiydi. Orası geçiş güzergahı olarak herkese ev sahipliği yapıyordu. Yollarda çalışan karayolları ekibine, vatanımızı koruyan askerlere ve şehitliğimizi gezen herkese yardımda bulunuyordu. Çamoluğa gelip geçerken şehitlere bir dua bile okumayan abdestsiz adamlar burdan ahkam kesiyor. Sizlere sadece gülüyorum:)

Cemil parlak
Cemil parlak - 4 yıl Önce

Çok geçmiş olsun burası çok değerli bir yer burası sönmesin Çamoluk belediye başkanımıza kaymakamımızdan Ricamızdır sizlerde basın olarak buranın daha bir modern haliyle onarılarak yeniden faaliyete geçmesinden yanadır Bu konuda tüm kurumların desteği olsun

Yucel çetukkaya
Yucel çetukkaya - 4 yıl Önce

Çok üzüldüm tarıhı bır mekandı

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205