Pınarlı Köyü Derneğinin Düzenlediği Kır Pikniğinde Pınarlı'lar Bir Araya Geldi.

Çamoluk Pınarlı köyü derneğinin düzenlediği Akpınar mevkiindeki pikniğinde Pınarlı'lar ve davetliler hasretle birlikte, hem oksijen depoladılar hemde enerji!

Pınarlı Köyü Derneğinin Düzenlediği Kır Pikniğinde Pınarlı'lar Bir Araya Geldi.

Düzenlenen kır pikniği 12 Temmuz 2022'de Akpınar mevkii'de gerçekleşti. Piknik programının sunuculuğunu Ekin radyo program yapımcısı Aytaç Öksüz üstlendi. Çamoluk ta bir takım etkinlikler Kurban Bayramına denk gelmesiyle Pınarlı'lar oldukça kalabalık bir Kır pikniğine ev sahipliği yaptı.

Dernek başkanı Mehmet Bozkurt yönetim kurulu adına misafirlerine selamlama konuşması gerçekleştirdi. 

"GENEL BAŞKAN CANİK'TEN TEŞEKKÜR"

Çamoluk dernek başkanı Hacı CANİK'in köyü olan Pınarlı, eski adıyla (Panik) köyü Başkanlık yaptığı ilçe dernek yönetimi adına konuşma gerçekleştirerek, organizasyonu gerçekleştirdiği için Pınarlı köyü derneğine, protokole, ve misafirlerine katılımlarından  teşekkür etti.

Çok renkli görüntülere sahne olan kır pikniğinde Programda sürpriz hediyelerde sahiplerini buldu!

Protokolde; Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk Belediye encümeni Cengiz Düz, MHP ilçe başkanı Ali Tatar,  Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber, Çamoluk jandarma komutanı, ilçe emniyet müdür vekili Mustafa Arslan, Çamoluk Eğitim Kültür ve Yardımlaşma dernek başkanı Hacı Canik ve yönetimi, Pınarlı köyü muhtarı İbrahim Canik, Okçaören Köyü dernek başkanı İbrahim Mallı ve yönetimi, Usluca köyü dernek başkanı İsmail Aydın ve yönetimi, Hotar köyü dernek yönetiminden, Yüksel Kücukarslan, Çamoluk çevre köyleri iş adamları ve halk katıldılar.

Sanatçılardan Zabit Münüklü, Onur Aydın, Cemal Kaya, Aytaç Öksüz ve Şinasi Can ile birbirinden güzel eserleri ile pikniği taçlandırdılar.

Program sonunda dernek başkanı Mehmet Bozkurt dernek yönetimi adına misafir, protokol ve katılımcılara teşekkür etmeyi ihmal etmediği görüldü.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2022, 14:42

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205