SON YILLARIN EN GÖRKEMLİ FESTİVALİ

24. Çamoluk Bal Festivali coşku ile kutlandı.

 SON YILLARIN EN GÖRKEMLİ FESTİVALİ

24.Geleneksel  Çamoluk Bal Festivali Nurettin Bay,Onur Bozatlı ve Çamoluklu sanatçıların katılımı ile 18 Temmuz 2015 Cumartesi günü Çamoluk Gölpark ta yapıldı.
Büyük katılımın olduğu 24.Çamoluk Bal Festivaline vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yusuf Fenerci ve Mustafa Domruk'un sahne alması ile 17 Temmuz 2015 Cuma günü başlayan festivalde 18 Temmuz 2015 Cumartesi günü Mehmet Meşe, Yakup Şapaloğlu,Haydar Keleş,Hüseyin Düz,Nurettin Duyan,Zabit Münüklü, Onur Bozatlı ve Nurettin Bay sahne aldılar.
24.Geleneksel Çamoluk Bal Festivaline Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,İller Bankası Başkan Vekili Veysel Ekmen yanı sıra Çamoluklu İş adamları ve çevre ilçelerden katılımcılar ile beraber çok sayıda vatandaş katıldı.
Sunuculuğunu Mustafa Bayındır ve Hüseyin Yetimova nın yaptığı 24.Geleneksel Çamoluk Bal Festivalinde yapılan bal yarışmasında dereceye giren ballar açık arttırma ile satıldı.
Birinci olan Murat Kaleli’nin  Balı 4.000TL  ye  Abdurahman Sürücü, ikinci olan Eyüp Karagözün balını Çamoluklu iş adamı Nevzat Kaleli 1500TL ye satın alırken üçüncü olan Hilmi Çağdaş’ın balınıda Çamoluk iş adamı Müşaver Çolak 1000TL ye satın aldı.
Birinci ve üçüncü olan ballar Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e hediye edilirken ikinci olan balıda Nevzat Kaleli Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme’ye hediye etti.
24.Geleneksel Çamoluk Bal festivali protokol konuşmalarında ilk olarak söz alan Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme bütün katılımcıların Ramazan Bayramın kutladıktan sonra özellikle Çamoluk’a yaptığı yatırımlardan dolayı  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkür etti.
Gölpark ve Çamoluk Otogarının yapımını üstlenen Üsküdar Belediyesine bir jest yapılarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Çamoluk Bal ağası ilan edildi.
Yöresel bal ağası kıyafetlerini Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme’nin elinden alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada: ‘Ben buraya Çamoluklu komşularımın yanına geldim ‘ diyerek başladığı konuşmasında Çamoluk’a desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.Festival Komitesi Başkanı Hacı Halil Canik yaptığı açıklamada 24.Geleneksel Çamoluk Bal Festivalinin bu zamana kadar yapılan festivallerin içerisnde en görkemlisi 24.Çamoluk Bal festivali olduğunu belirtti.Hacı Halil Canik Festivale katkıda bulunan herkeze teşekkür ederken en büyük teşekkürü katılımcıların hak ettiğini söyledi.24.Geleneksel Çamoluk Bal festivali Tertip komitesi başkanı Hacı Halil Canik’in yaptığı konuşmadan sonra gece saat 23.30 da sona erdi.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205