Taşçılar Köyünde 3'üncü Ali Emeksiz Dönemi!

Taşçılar Köyü olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan kongrede Ali Emeksiz başkanlıkta 3'üncü dönemiyle güven tazeledi.

Taşçılar Köyünde 3'üncü Ali Emeksiz Dönemi!

Taşçılar köyü 15'inci olağan kongresini 19 Şubat Pazar günü Ataşehir'de dernek binasında gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığını Kahraman Emeksiz üstlenirken, Yunus Taşçı, ve Murat Susuz, divan Katipliğini yaptılar.

Kongreye, Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik, Yeniköy Dernek Başkanı Erdal Ekmen, Teknoarşiv editörü Mustafa Çapacı ve Taşçılar Köyü dernek üyeleri katıldı.

Kongrede, Dernek Başkanı Ali Emeksiz selamlama konuşması gerçekleştirdi. Tarafından önceki dönem faaliyet raporu ve bilançosu okunduktan sonra yeni döneme dair hedeflere yönelik açıklamalarda bulunuldu. Başkan Emeksiz konuşmasında "geçtiğimiz dönem göletimiz için Trabzon'a ve iki defa Ankara'ya giderek imzasını attığımız gölet projesini yeni dönemde bir an önce hayata geçirmek için yoğun mücadele vereceğiz. Cocuk parkının da olacağı, mesire alanının da bu dönem sonuçlandırmayı hedefliyoruz, diyen Emeksiz, "bundan sonra aldığımız kararla  cenaze ikramlarızı derneğimiz karşılayarak, kederli ailelerimiz, üyelerimizin yanlarında olacağız" dedi.

Daha sonra kürsüye Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik davet edildi. Başkan Canik selamlama konuşması gerçekleştirirken, 11 ilimizde etkili olan Afet'e değindi, üzüntüsünü dile getirirken, Depremde vefat eden vatandaşlara rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifalar diledi. 6 Şubat Afet'in ilk günden bugüne Merkez derneği ile koordinasyonlu, pozisyon alan hayır yarışında bulunan köy ve mahalle derneklerinin yardım yarışı ve mücadelesi için teşekkür etti. "Ve aynı hassasiyetle Afet Bölgelerimize yardım çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" diyerek altını çizdi. 3'üncü dönem dernek başkanı olan Ali Emeksiz ve yönetimine başarılar dileyen Canik, hayır temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Taşçılar Köyü Dernek Başkanı ve Yönetimi şu sekilde;

Başkan Ali Emeksiz, Başkan yrd. Osman Emeksiz, Enes susuz, Kerim Taşçı, Mehmet susuz, Necati susuz, Cafer kesecek, Mete kesecek, İsmet kesecek, Davut Emeksiz, yeni dönemin Taşçılar köyü derneğinin yönetim kurulunda görev yapacaklar.

Çamoluk Haber olarak Başkan Ali Emeksiz' ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2023, 06:51

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan torun
Orhan torun - 1 yıl Önce

hayırlı olsun herkese başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205