Tebrikler! Şampiyon Teştik Spor

10 Ekim'de başlatılan Çamoluk Kaymakamlığı'nın organize ettiği futbol turnuvası, 28 Ekim Cuma günü gerçekleşen Teştik Spor ve jandarma gücü Spor, yapılan final maçıyla kupayı kaldıran taraf Teştik Spor Oldu.

Tebrikler! Şampiyon Teştik Spor

YENİLGİ YÜZÜ GORMEDİ NAMAĞLUP TEŞTİK!

Yapılan turnuva maçında 7 maçıyla mücadele veren Teştik Spor hiç yenilgi yüzü görmedi. Teştik Spor'un turnuva başından buyana maç sonuçları şu şekilde;

Teştik Spor 18- 3 Tedaş Spor

Teştik Spor 5 - 2 Hastane Spor

Teştik Spor 9 - 4 Milli Eğitim 

Teştik Spor 6 - 3 Esnaf Spor

Teştik Spor 8 - 5 Emniyet Spor

Takımlar, Teştik Spor, Milli Eğitim Spor, Teidaş Spor, Hastane Spor, Esnaf Spor, Karşıyaka Spor, Jandarma Spor, Emniyet Spor, Jandarma Gücü Spor, Alısız Spor, 10 takımdan oluşturuldu.

ŞAMPİYON TEŞTİK SPOR

​​​​​​Şampiyon Teştik Spor'un kadrosu;  Yıldıray Yerlitaş, Rıdvan Alkan, İnanç Yerlitaş, Mustafa Yerlitaş, Eray Yenice, Hüseyin Sürücü, Mesut Tombul, amatör futbolculardan oluşturuldu.

Takım kaptanı Yıldıray Yerlitaş, profosyonel antrenörlere taş çıkarırcasına takım arkadaşlarına turnuvanın başladığı ilk günden beri, verdiği taktikleri dikkatlerden kaçmadı. İnançlı ve disiplinli kadrosuyla şampiyonluğunu ilan eden Teştik Spor, ilçe halkı tarafından da sevinçle karşılandı.

Ödül töreni ve madalya taktimi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde sporculara taktim edilerek şampiyonlukları ilan edilcek.

Takım kaptanı Yerlitaş maç sonunda şu ifadelere değindi " Bize bu turnuvada yer verdikleri için Kaymakamımız Furkan Berber'e çok teşekkür ederim. Bir teşekkür de diğer takımdaşlarımıza etmek istiyorum turnuvanın başından buyana, centilmence bir mücadele oldu. Evet Jandarma Gücü' nü yenerek kazanan taraf biz olduk. Şahsen bu müsabakaya bir spor ve oyun gözüyle bakıyorum. Bilinmelidir ki, Yenilmez Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bizim her zaman gönlümüzün Şampiyonudur. Jandarma Gücü Sporu ben ve takım arkadaşlarım adına canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

GEÇTİĞİMİZ SENE LİSTEDE OLMAYAN İLÇE HALKI TURNUVAYA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ!

Kaymakamlık bünyesinde geçen sene yapılan futbol turnuvası, İlçe Kurum Amirleri arasında düzenlenmişti. Kendilerine fırsat verilmemesiyle, esnaf ve sivil vatandaşlar bu duruma tepki göstermişlerdi. Kaymakam Berber sözünde durarak, bu yıl yapılan organizasyonda esnaf ve sivil vatandaşların, kurduğu takımların da listede olmasıyla, Kaymakam Furkan Berber böylelikle, futbol sever Çamoluk'lu vatandaşların gönüllerini almış oldu.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2022, 13:19

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205